Adresgegevens Julianatoren
Adresgegevens Julianatoren

Adresgegevens Julianatoren

Wist je dat de Julianatoren het oudste pretpark van Nederland is? Best grappig om te weten misschien als je er strak samen met je kinderen de attracties bezoekt. Je komt dan ongetwijfeld ook de uitkijktoren tegen. Daarmee is alles begonnen in 1901. Lees hier alles over de adresgegevens van dit leuke pretpark.

Het adres van Julianatoren te Apeldoorn.

Kinderpretpark Julianatoren ligt in Apeldoorn. Het adres is: Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn. Kom je van de afslag Kootwijk van de snelweg, dan rijd je door tot aan de rotonde. Daarna ga je linksaf en vervolgens steeds maar rechtdoor. Op een gegeven moment zie je dan vanzelf aan je rechterkant het park.

Parkeren op het Julianapark

Het pretpark beschikt over eigen parkeerterreinen. Een hele dag parkeren kost je maximaal €8,50. Het is het handigst om op de eerste parkeerplaats te parkeren. Deze ligt namelijk heel dicht bij het park. Kom je later op de dag of is het toevallig heel erg druk, dan is de kans groot dat hier geen parkeerplekje meer is. In dat geval mag je gebruik maken van de tweede parkeerplaats.

Deze ligt helaas wel iets verder bij het pretpark vandaan. Julianatoren heeft hiervoor gelukkig een goede oplossing bedacht. Is het nodig om op deze parkeerplaats te parkeren, dan zijn er pendelbusjes beschikbaar die je naar het park brengen. Dit levert je geen extra kosten op, deze service is helemaal gratis.

Met een elektrische auto naar de Julianatoren?

Ook een elektrische auto kun je parkeren op het parkeerterrein van pretpark de Julianatoren. Er zijn hiervoor speciaal een aantal plaatsen gereserveerd. De auto kan op deze manier gratis opladen terwijl jullie genieten van de spannende attracties op het park.

Adresgegevens Julianatoren

Met het openbaar vervoer naar Julianatoren Apeldoorn?

Pretpark de Juliantoren is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je neemt de trein richting Apeldoorn en daar pak je de bus. Die brengt je dan binnen 10 minuten naar het park.

Kinderpretpark Julianatoren is een leuk dagje uit voor het hele gezin! Het park heeft ongeveer 60 spectaculaire attracties en de geweldige shows van Jul & Julia om je mee te vermaken. Jul & Julia zijn de gezellige mascottes van het park die jouw dag net een beetje specialer maken met hun gekke capriolen.

De attracties zijn geschikt voor jong en oud, er zijn speeltoestellen en wat rustigere attracties voor de allerkleinsten en voor de wat oudere waaghalzen zijn de ‘stoere’ attracties een uitkomst. Verder kunnen pa en ma zich even laten neerploffen bij de horecagelegenheden die door het park verspreid zijn. Ook zijn er leuke winkeltjes, waar je onder andere spulletjes kunt kopen die versierd zijn met Jul & Julia.

Uiteraard wil je je bezoekje zo goed mogelijk plannen van te voren. Dat is mogelijk! De website voorziet je van alle informatie die je nodig hebt. Bijvoorbeeld het adres:

Kinderpretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Het park is dagelijks geopend van half 11 tot 5 uur, waardoor je genoeg tijd hebt om alle leuke dingen af te gaan. Natuurlijk besteedt het park extra aandacht aan het Halloweenseizoen. Er is een Halloweendoolhof dat geschikt is voor de kleine avonturiers, maar toch met een beetje spanning. Dit doolhof zal te bezoeken zijn tot en met 28 oktober, samen met de andere vele Halloween feestelijkheden. Zo geeft Julia bijvoorbeeld Halloween dansles. Het gehele programma is te zien op de website.

Hier zijn ook online kaarten te bestellen, kun je raadplegen welke route het makkelijkste is en wat de mogelijkheden zijn als je het park graag met een groep of een kinderfeestje wilt bezoeken. Zelfs de te verwachte drukte en de weersverwachting zijn op de website te vinden , zo kun je het perfecte dagje uit plannen voor je bezoek aan Kinderpretpark Julianatoren.

Meer informatie is te vinden op: https://www.julianatoren.nl/info/openingstijden

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties