Apenheul drukte

De Apenheul betekent een leuk dagje uit. Als je tenminste niet bang bent voor apen. Voordat je het weet graaien ze in je jaszak of aaien ze je over je hoofd. Zo dicht bij deze dieren is voor jou helemaal het einde? Dan is de Apenheul een erg leuk dagje uit. Wil je de apen een beetje goed kunnen bekijken, dan is het wel handig als het niet al te druk is in het park. Hoe krijg je dat voor elkaar? Wanneer is het erg druk? En wanneer hopelijk iets minder?

Wanneer is het druk in de Apenheul? Raadpleeg de druktemeter.

Op de website van de Apenheul vind je een handige druktemeter. Je kunt deze op ieder moment van de dag raadplegen. Er staan cijfers op van 1 tot 10. Ook kun je aan de kleuren zien hoe druk het is. Groen betekent heel erg rustig, geel/oranje gemiddeld en als het rood is moet je rekenen op topdrukte.

Ben je in de buurt van de Apenheul en overweeg je om hier een bezoek te brengen? Dan kun je altijd even deze meter bekijken. Soms kan het tijdens een vakantiedag toch ineens onverwachts rustig zijn.

https://m.apenheul.nl/mobiel/druktemeter/#
Bron: https://m.apenheul.nl/mobiel/druktemeter/#

Houd Facebook in de gaten

Apenheul plaatst regelmatig berichtjes op Facebook. Ben je van plan binnenkort naar dit pretpark te gaan, houd dit medium dan in de gaten. Is het extreem druk, dan wordt dit ook hier vermeld. Er staat zelfs weleens op Facebook dat er op die dag geen tickets meer worden verkocht. In verband met extreme drukte.

Ga het liefst doordeweeks en dan vroeg in het voorjaar

Topdrukte in de Apenheul is vaak in de zomervakantie. Ook de weekenden zijn meestal heel erg druk. Je kunt daarom het beste op een doordeweekse dag naar dit dierenpark gaan. In de winter is het park gesloten. In de voorjaarsvakantie is het al wel open en vaak is het dan nog een stuk rustiger dan in de zomervakantie.

Was het druk toen jij er was? We zijn benieuwd op welke dag dit was. Laat je dit hieronder weten?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties