Apenheul korting

Apenheul korting

De Apenheul is misschien wel één van de leukste dierenparken van Nederland. Het is vooral de interactie die de bezoekers met de apen hebben, wat het park zo populair maakt. Naast het feit dat in het gehele park apen in hun verblijven te bezichtigen zijn, lopen er verschillende aapje los rond die ook op jou als bezoeker klimmen en die je kunt aanraken. Vooral voor kinderen is dit een enorm leuke belevenis. Het zijn vooral de doodshoofdaapjes die brutaal en nieuwsgierig door het publiek lopen en soms op de schouder van iemand uit het publiek gaan zitten. Een dagje naar de Apenheul is altijd een fantastisch dagje uit voor het hele gezin.

Prijzen en eventuele korting voor de Apenheul.

Apenheul korting
Bron: https://www.apenheul.nl/plan-je-bezoek/entreekaarten/

Uiteraard moet je om toegang te krijgen tot de Apenheul toegangskaarten kopen. Er worden verschillende soorten prijzen berekend naar de hoogte van de leeftijd. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis het park in. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar en mindervaliden betalen € 19,50 per persoon en vanaf 13 jaar is de prijs € 22,50 per persoon.

Dit zijn de prijzen die je betaald bij de entree van het park zelf. Maar je kunt ook in de webwinkel van de Apenheul de kaarten vooruit kopen. Je krijgt dan altijd standaard een korting van € 1,- op per kaartje. Maar er zijn ook speciale acties. Kom je bijvoorbeeld op een voordeeldag, dan krijg je nog eens € 3,50 per kaartje korting.

Als je met 20 personen of meer komt, dan geldt er bij het online aankopen een extra korting van € 2,50 per kaartje. De online gekochte kaartjes hoef je niet te printen, want de barcode kan vanaf je smartphone gelezen worden.

Korting op seizoenkaarten.

Als je de Apenheul regelmatig bezoekt, dan is een seizoenkaart heel geschikt. Een seizoenkaart is voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar € 35,- maar als je nu al voor het nieuwe seizoen een kaart aanschaft betaal je maar € 30,-. Vanaf 13 jaar is de prijs € 39,- maar ook daar krijg je korting als je nu al voor het volgende seizoen een kaart aanschaft en je betaald dan € 32,50.

Heb jij een bepaalde korting gevonden? Deel deze dan met anderen door hieronder het contactformulier in te vullen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties