Apenheul openingstijden
Apenheul openingstijden

Apenheul openingstijden

Lekker wandelen tussen de apen tijdens een dagje uit naar de Apenheul. Een gezellig dagje uit naar de Apenheul! Willen jullie eens lekker ontspannen met de kids op stap, dan is de Apenheul een ideale plek om naar toe te gaan. Hier willen ze graag dat dier én mens zich op hun gemak kunnen voelen. Daarom hoeven de meeste dieren niet afgesloten in een kooi te leven, maar mogen ze vrij rondlopen. Als de dieren zich fijn voelen, kunnen de bezoekers ook optimaal genieten van de dieren in de natuur. Lees hieronder meer over het park en de openingstijden.

Openingstijden van de Apenheul.

Apenheul openingstijden
Bron: https://www.apenheul.nl/contact/

In de Apenheul sluiten ze aan bij de behoeften van de apen. In de winter voelen ze zich fijner binnen in de warmte dan buiten in de kou. Bovendien hebben ze rust nodig. Het park gaat daarom in november dicht en in februari open. Elk jaar worden de precieze openingstijden aangegeven op de website. Als het park open is, kun je er elke dag terecht van tien uur ‘s morgens tot vijf ‘s middags.

Op lange zomeravonden blijft het park soms langer open. Check daarom altijd voor de zekerheid de openingstijden op de website.

De actuele openingstijden: https://www.apenheul.nl/plan-je-bezoek/openingstijden/

Wat je nog even moet weten:

  • Laat de aapjes wel met rust. Om optimaal te kunnen genieten van de aapjes, is het beter ze niet aan te raken.
  • Geef de aapjes niets te eten. Dat krijgen ze van hun eigen verzorgers.
  • Hou je eigen eten goed vast. De aapjes zouden het per ongeluk uit je hand kunnen pakken. Daarom mag je op sommige plekken niet eten.
  • Je mag geen foto van je zelf maken in de Apenheul. Daar kunnen de apen van schrikken.

Verder vooral genieten van al die verschillende apen.

Wat leuk is om met je kind uit te proberen, is het vinden van al de verschillende soorten die er in de Apenheul leven. Er leven meer dan 30 verschillende soorten. Ook kunnen de kinderen heerlijk genieten in de speeltuin.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties