Tickets voor de Apenheul
Tickets voor de Apenheul

Apenheul tickets

De Apenheul is een avontuurlijk bos met veel loslopende apen. Dit gezellige familiepark ligt aan de rand van Apeldoorn in het hart van de Veluwe. Tickets voor de Apenheul koop je aan de kassa of online. Het voordeel van online tickets is dat je niet in de rij hoeft te staan bij de kassa. En ook mooi meegenomen: online tickets zijn extra voordelig! Bekijk hieronder de verschillende soorten tickets.

Diverse tickets voor de Apenheul.

Apenheul tickets
Bron: https://www.apenheul.nl/plan-je-bezoek/entreekaarten/
 • Tickets volwassenen
  Vanaf 13 jaar betalen kinderen en volwassen de reguliere toegangsprijs. Buiten het weekend geldt soms een korting tijdens de voordeeldagen.
 • Tickets kinderen
  Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang tot de Apenheul. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar gaan tegen een gereduceerd tarief naar binnen.
 • Tickets mindervaliden
  Voor mindervaliden die de Apenheul niet zelfstandig kunnen bezoeken geldt een voordelig tarief. Dit geldt ook voor maximaal 1 begeleider per mindervalide.
 • Tickets voor groepen
  Groepen vanaf 20 personen ontvangen korting op hun entreetickets. Daarnaast zijn er voor groepen verschillende arrangementen beschikbaar.

Seizoenkaart in plaats van losse ticket.

Wanneer je van plan bent om de Apenheul meerdere keren per seizoen te bezoeken, dan is een seizoenkaart een goede optie. Met een seizoenkaart kun je de Apenheul vanaf begin april tot begin november onbeperkt bezoeken. Tevens ontvang je korting op de entreeprijs van diverse dierenparken en attractieparken.

Leuke extra’s.

Bij de aanschaf van een digitale ticket kun je meteen leuke extra’s aanvinken. Reserveer bijvoorbeeld een handige apengids of een spotpakket met onder andere een verrekijker en onderzoeksboek. Een andere mogelijkheid is om een Apenheul betaalpas aan te schaffen. Je betaalt voor deze pas een bepaald bedrag dat wordt verhoogd met een bonusbedrag. Met de pas kun je betalen in de souvenirwinkel en bij de meeste horecapunten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties