Apenheul
Apenheul

Apenheul

Wil je in de wereld van de apen begeven en vind je het leuk dat er zelfs apen vrij rond lopen om je? Kom dan naar de Apenheul en ga het avontuur aan! Er zijn heel wat leuke gebieden die jij kunt verkennen.

Doodskopaapjes in de Apenheul.

Wanneer je bij de ingang aankomt, mag je het afgesloten bosbied betreden waar doodskopaapjes rondlopen. Dit zijn hele leuke, kleine aapjes. Deze kleine boefjes houden echter ook van spullen uit je tas meenemen om te eten of mee te spelen, hier krijg je dus ook een speciale tas voor bij de entree.

Vele soorten

Nadat je al hebt kennis gemaakt met de doodskopaapjes begeef je je op een route langs diverse prachtige en mooie apen. Voor je eigen veiligheid verblijven deze grotere apen uiteraard wel in een apart gebied. Je vind Bonobo’s, Berberapen, Gibbons, Orang Oetans en zelfs de grootste van allemaal: de gorilla’s! Er valt dus heel veel te bezichtigen. Vergeet niet je fototoestel mee te nemen om jouw dag niet te vergeten.

Speeljungle

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht: tijdens je route kom je langs een speeljungle waar lekker gespeeld kan worden. En de ouders kunnen lekker op het terras zitten en wat eten en drinken ondertussen.

Apenboompad

Ook een erg leuke route is het apenboompad. Hier begeef je je op een hoger gebied gemaakt van houten planken waar je als het waren tussen de bomen loopt. Nu heb je nog eens een extra leuk uitzicht van het spelen en springen van de kleine doodskopapen in de bomen. Even heerlijk genieten dus!

Voedertijden

Houd de voedertijden in de gaten. Diverse apen hebben vaste voedertijden, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de imposante gorilla’s wanneer ze buiten rondlopen. Ze krijgen eten bij de speciale voederplaats Bongo Bonde.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Bob Efteling

Bob

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties