wo. nov 13th, 2019

Aqua Zoo Leeuwarden drukte

Aqua Zoo Leeuwarden drukke dagen

Samen met het hele gezin een dagje naar Aqua Zoo in Leeuwarden? Deze unieke dierentuin in Friesland specificeert zich op in het water levende dieren. Iedere dag kun je spetterende voorstellingen verwachten met de mooiste zeedieren. Op welke dag je Aqua Zoo het beste kunt bezoeken en hoe je rekening kunt houden met de drukte lees je hier.

Wanneer is het druk in Aqua Zoo?

Aqua Zoo Leeuwarden drukte
Bron: https://www.aquazoo.nl/
 • Schoolvakanties
  Je bent natuurlijk niet de enige die tijdens de schoolvakanties Aqua Zoo Leeuwarden wilt bezoeken. Het leent zich als een perfect dagje uit. Daarom moet je tijdens de schoolvakanties altijd rekening houden met extra drukte. Daarentegen zijn er vaak wel extra shows. Ook in de weekenden is het standaard drukker.
 • Het weer
  Natuurlijk speelt het weer ook een grote rol qua drukte. Ondanks dat er veel overdekte gedeeltes zijn in het park, is het toch op regenachtige dagen minder druk. Misschien is het dan juist wel een goed idee op Aqua Zoo Leeuwarden te bezoeken. Je geniet dan van een rustig dagje naar dit park. Op zonnige dagen is het juist drukker in het park.
 • Schoolreisjes
  Ook tijdens gewone schoolweken kan het drukker zijn in het park door schoolreizen. Je kunt natuurlijk altijd op de dag zelf informeren over de verwachtte drukte. Je kunt persoonlijk contact opnemen met de klantenservice van Aqua Zoo Leeuwarden voor informatie over de huidige drukte.
 • De ochtenden
  De beste tijd om Aqua Zoo Leeuwarden te bezoeken en geen last te hebben van drukte is in de ochtend. Wees er vroeg bij en geniet in alle rust van de prachtige zeedieren. Wanneer het park net opengaat is het nog erg rustig. Je kunt beter in de ochtend naar Aqua Zoo Leeuwarden dan in de loop van de middag.

Op zoek naar een leuk dagje uit? Bezoek Aqua Zoo Leeuwarden en geniet van de mooiste zeedieren en spetterende shows. Vermijd de drukte en geniet in alle rust van een geweldig dagje uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *