zo. nov 17th, 2019

Aqua ZOO Leeuwarden entreeprijzen

Aqua Zoo Leeuwarden entreeprijzen

In Leeuwarden, gelegen aan de Friese wateren, vind je dierenpark Aqua Zoo, hét familiepark van Friesland. In totaal telt het park wel 88 verschillende diersoorten. En wist je dat Aqua Zoo het enige park in Nederland is waar je reuzen otters in het echt kunt bewonderen? Naast reuzen otters vind je hier ook zeeleeuwen, flamingo’s, krokodillen, pinguïns, en ijsberen. Het park heeft een programma met activiteiten die je kunt bijwonen. Zo houden ze elke dag ijsbereninspectie, waarbij je meekijkt met de controle van ijsberen. Ook kun je meemaken hoe pinguïns gevoerd worden bij het Pinguïn Haringhapfestijn. Nog avontuurlijker is de Zeehondensafari: op een trekschuit ga je mee het water op om de zeehonden te voeren. De Zeeleeuwenpresentatie is een educatieve show waarbij de zeeleeuwen graag in het middelpunt van de aandacht staan.

Zeker wel een bezoekje waard dus, dit park. Je kunt hier als gezin naartoe, maar je kunt er ook een kinderfeestje vieren.

De entreeprijzen van het park.

Aqua Zoo Leeuwarden entreeprijs
Bron: https://www.aquazoo.nl/bezoekersinfo/abonnement/

Entreeprijzen
Kinderen tot en met twee jaar mogen gratis naar binnen bij Aqua Zoo.

Daarboven gelden de volgende tarieven:

  • Kaartje aan de kassa € 17,00
  • Online gekocht ticket zonder datum € 15,00
  • Online gekocht ticket met datum – maandag t/m vrijdag € 12,50
  • Online gekocht ticket met datum – weekend en vakanties/feestdagen € 14,50

Tickets zijn zowel online te koop als in het park aan de kassa, maar het is goedkoper om online een ticket te boeken dan om in het park je kaartjes te kopen. Het is ook mogelijk mogelijk om een abonnement af te sluiten bij Aqua Zoo. Dit kost € 37,50 per persoon voor een jaar. Je kunt dan het hele jaar gratis naar binnen en krijgt korting op de parkeerkosten.

Een kinderfeestje geven in het park is mogelijk vanaf € 8,00 per kind met een minimum van zes kinderen. Per zeven kinderen kunnen maximaal twee begeleiders gebruikmaken van het kinderfeestjesarrangement.

Voor actuele prijzen verwijzen wij je naar de website van het park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *