Aqua Zoo Leeuwarden korting


Een van de topattracties voor kinderen in Noord-Nederland.
Aqua Zoo Leeuwarden geldt als een van de topattracties voor kinderen in Noord-Nederland. In Aqua Zoo maken kinderen kennis met tal van zeedieren en pooldieren en zijn er spetterende shows en voorstellingen te beleven. Leerzaam, avontuurlijk en stimulerend, dat zijn de woorden die dit dierenpark typeren. Redenen genoeg in elk geval om een keer een bezoek te brengen aan Aqua Zoo in Leeuwarden. Lees hieronder meer over de kortingen.

Kortingen bij Aqua Zoo Leeuwarden.

Tickets van Aqua Zoo Leeuwarden
Bron: https://www.aquazoo.nl/bezoekersinfo/prijzen/

Wat heeft Aqua Zoo de bezoekers te bieden?
Een natuurlijk avontuur, dat is in enkele woorden wat Aqua Zoo zijn bezoekers te bieden heeft. In dit fraaie dierenpark is onder meer het volgende te doen:

  • Zeehondensafari – Nee, voor zeehonden hoef je niet per se naar Pieterburen, maar kun je ook in Leeuwarden terecht! Sterker nog: Qua Zoo Friesland beschikt over het grootste zeehondenverblijf in Europa. Hier kun je alles leren over deze gave zeedieren, op een interactieve manier. Kinderen hepen namelijk mee om een schuit naar het midden van het zeehondenmeer te trekken.
  • IJsbereninspectie – Wat is er voor kinderen indrukwekkender dan van dichtbij te zien hoe ijsberen medisch gecontroleerd worden? Nou, in elk geval niet veel. In Aqua Zoo kun je met jouw kids van dichtbij bekijken hoe de gebitten en voetzolen van ijsberen aan een inspectie onderworpen worden. De ijsberenverzorger legt tijdens de presentatie het nodige uit. Erg leerzaam dus!
  • Pinguïn Haringhapfestijn – Even lekker dicht bij de pinguïns komen? Dat is mogelijk tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn. Hierbij lopen kinderen gewoon tussen deze prachtige waggelende beesten door en maken van dichtbij mee hoe het voeren van pinguïns in zijn werk gaat.
  • Zeeleeuwenpresentatie – Onvergetelijk zijn de shows in het zeeleeuwenverblijf. Hier zien kinderen met eigen ogen hoe de zeeleeuwen gevoerd worden, hoe hun gebit gecontroleerd wordt, horen ze harde brullen en doen de zeeleeuwen uiteenlopende kunstjes. Superleuk dus!

Beleef een natuurlijk dagje uit

Aqua Zoo in Leeuwarden betekent voor kinderen, jongeren en ouderen een natuurlijk dagje uit, dat zijn weerga niet kent. Wil je erover meepraten? Zorg dan dit je dit interessante dierenpark een keer bezoekt.


One comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *