ARTIS drukte

ARTIS drukte

Wil je jouw dagje Amsterdam nog leuker maken? Bezoek dan het historische dierenpark Artis. Gelegen in het centrum van Amsterdam, kun je met het hele gezin flamingo’s, aapjes en nog vele andere dieren bekijken. Aangezien het dierenpark in de hoofdstad van het land ligt, moet je altijd rekening houden met de nodige drukte. Maar wat zijn nu precies de drukste dagen en hoe kun je het beste rekening houden met de drukte?

Wanneer kan het druk zijn in ARTIS?

Drukte bij ARTIS
Bron: https://www.artis.nl/nl/bezoek/plan-je-bezoek/

Bezoek Artis in de ochtend.

Wees een vroege vogel en bezoek Artis is de ochtenduren. Wanneer het park opent geniet je van een rustig entree. De meeste mensen komen pas aan het begin van de middag naar Artis. Wil je genieten van een rustig bezoek? Dan kun je er het beste als eerste bij zijn.

Weer of geen weer.

Het dierenpark is zowel op zonnige als regenachtige dagen geopend. Toch heeft het weer heel wat invloed op de drukte. Er zijn overdekte gedeeltes in het park, maar veel speelt zich toch buiten af. Op een grijze en regenachtige dag is het daarom een stuk minder druk in het park. Wanneer het juist een perfect zonnige dag is, is het park erg druk. Plan jouw bezoek aan Artis aan de hand van het weer!

Schoolvakanties.

De schoolvakantie is natuurlijk een perfecte gelegenheid om een dagje naar Artis te gaan. Helaas ben jij niet de enige die hier op deze manier over denkt. In de schoolvakanties is het topdrukte in de dierentuin. Ben jij niet afhankelijk van de schoolvakanties? Probeer dan om deze weken heen te plannen. Zo geniet je altijd van een rustig dagje uit.

Wil je een dagje naar Artis? Houd dan rekening met de drukte van dit populaire dierenpark in hoofdstad van Nederland. Je kunt een dagje Amsterdam goed combineren met een bezoek aan Artis. Kies voor de vroege ochtend om te genieten van alle rust tijdens het aapjes kijken.

Wat is jouw mening over Artis?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties