zo. okt 20th, 2019

ARTIS korting

Korting bij Artis

Een dagje ARTIS staat garant voor veel dierplezier. Nu is dat natuurlijk onbetaalbaar, maar een dagje dierentuin met een gezin of groter gezelschap kan toch wel een prijzige bezigheid worden. Dan is een beetje korting van harte welkom! De makkelijkste manier om korting te krijgen, is het online bestellen van de kaartjes. Als je de kaartjes van tevoren online bestelt, krijg je twee euro korting per persoon én het scheelt een wachtrij! Kinderen tot en met twee jaar mogen altijd gratis naar binnen.

Korting voor specifieke doelgroepen

ARTIS korting
Bron: https://www.artis.nl/nl/bezoek/plan-je-bezoek/toegangsprijzen/korting/

Ook is er standaard een korting voor studenten die staan ingeschreven bij een onderwijsinstelling in Amsterdam. Als student aan bijvoorbeeld de Vrije Universiteit kan je voor maar vier euro naar binnen. Dit tarief geldt alleen doordeweeks en buiten de vakanties. In het weekend en in de vakanties van regio Midden betalen ook studenten het volle pond. Ook kunnen zorg- en onderwijsinstellingen een zogenoemde zorgkaart of onderwijskaart aanschaffen. Hiervoor wordt per jaar een bedrag betaald, waarna cliënten en leerlingen tegen een sterk gereduceerd tarief de dierentuin in mogen.

Overige kortingen

Een andere eenvoudige manier om korting te krijgen op een toegangsbewijs, is door een bezoek aan ARTIS te combineren met een bezoek aan Micropia. Micropia is het enige museum ter wereld dat gaat over micro-organismen, en is een bezoek zeker waard! Een combinatie-ticket is een stuk voordeliger dan aparte tickets voor ARTIS en Micropia.

Ook een zoektocht op internet kan altijd lonen. Regelmatig zijn er kortingen te vinden voor ARTIS, bijvoorbeeld via:

  • Vakantieveilingen
  • ANWB
  • Treinpakkers
  • Social Deal

Op deze websites zijn geregeld aanbiedingen te vinden waarbij je relatief goedkoop kaartjes voor ARTIS kan kopen. Ook kan je gewoon op Google zoeken naar ‘korting ARTIS’, dan vind je soms ook kortingscodes waarmee je veel geld kan besparen. Kortom, een dagje dierenpret kan, met maar een kleine moeite, een stuk voordeliger. Een onbetaalbare ervaring voor weinig geld, wie wil dat nou niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *