27 januari 2020
Attractriepark Duinen Zathe
Attractriepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe vind je terug in het gezellige Appelscha in Friesland. Dit kleinschalige attractieparkje richt zich vooral op kleinere kinderen en is op die manier misschien wel het bekendste park van Noord-Nederland geworden. Dat komt voornamelijk door vele mogelijkheden om schoolreizen en klasuitstapjes richting het park te organiseren. Het park opende zijn deuren in 1958 als een koffie- en theeschenkerij. Roots die vandaag de dag nog altijd te merken zijn in de all-in formule. Eten en drinken zijn immers inclusief de entreeprijs.

De attracties in attractiepark Duinen Zathe.

Attractriepark Duinen Zathe
Bron: https://duinenzathe.nl/

Attractiepark Duinen Zathe is boven alles een betaalbaar attractiepark waar licht vermaak centraal staat. Dat betekent echter niet dat er geen leuke attracties te beleven zijn. Zo zijn volgende attracties vast en zeker echte aanraders:

  • De indoor Apenkooi
  • De Flying Heli
  • De Super Nova
  • De Hara Kiri

Ruim aanbod luchtkussens

Daarbij is er veel aandacht voor de kleinere kinderen met een ruim aanbod aan luchtkussens, klim- en klautertoestellen en een Verkeerscircuit. Op dit Verkeerscircuit kunnen kinderen in een trapauto stapsgewijs de verkeersregels op een speelse manier leren. Voorrang verlenen, invoegen op de juiste manier en zelfs tanken hoort daar allemaal bij. Even uitblazen kan dan leuk op de trampolines of één van de andere attracties.

Enkele tips

Attractiepark Duinen Zathe is een voordelige uitstap die nog voordeliger kan worden als je met enkele zaken rekening houdt. Zo zijn tickets die online besteld worden goedkoper dan tickets die aan de balie gekocht worden. Ook is het mogelijk om een speciaal arrangement voor groepen, bedrijven scholen, families en verenigingen te boeken.

Plan je een reisje naar attractiepark Duinen Zathe? Dan bekijk je best ook even de kalender. Het park is immers slechts een beperkt aantal maanden per jaar open. Vanaf 30 maart tot eind oktober kan je op de meeste dagen terecht in het park van 09:30 – 18 uur. Ruwweg gezegd is het park dan ook doorheen de koudere maanden van het jaar gesloten.

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Alle attracties

Laatste reacties