Attractiepark Sprookjeshof korting
Attractiepark Sprookjeshof korting

Attractiepark Sprookjeshof korting

Zowel binnen- als buitenplezier! Ga naar attractiepark Sprookjeshof met korting. Het Sprookjeshof is een gezellig familie- en attractiepark in het Drentse Zuidlaren. Het Sprookjeshof ging open in 1956 en heeft een buiten- en binnengedeelte. Buiten zijn diverse evenementen en attracties te vinden, met als hoogtepunt het Sprookjesbos waar kinderen kennismaken met zo’n 25 beroemde sprookjes. Ook is er buiten een gezellig familierestaurant, ‘t Hof van Zuidlaren. Verder is de kinderboerderij populair, hier kunnen kinderen allerlei dieren, zoals geiten, hertjes en alpaca’s bewonderen. Daarbij is er een rondvaart over het Zuidlaardermeer mogelijk. De binnenspeelhal is maar liefst 3000 m2 groot en heet het Kabouter Klauter Kasteel.

Met korting het pretpark bezoeken. De attracties:

Kortingen attractiepark Sprookjeshof
Bron: https://sprookjeshof.nl/arrangementen/
  • Sprookjesbos – Het Sprookjesbos is natuurlijk dé grote attractie van dit pretpark. Laat jouw kind(eren) op een knop drukken, en meteen leren ze een gaaf sprookjes. Tot de bekende sprookjes in het bos horen Doornroosje, Roodkapje, Hans en Grietje, de Smurfen en de Zeven Dwergen.
  • Indoor Speeltuin – voor kinderen naast het Sprookjesbos hét hoogtepunt van een dagje Zuidlaren. In deze binnenspeeltuin roetsj je onder meer van de gave familieglijbaan af, kunnen de kids heerlijk klauteren op de hoge klimberg en racen op de fietsbaan. Maar ook kunnen kids hun energie kwijt in de spannende shooterarena, op de trampolines en op de relaxte rolbaan. Vergeet ook niet om op de tweede etage het Sprookjestheater te bezoeken!
  • Kinderboerderij – Het aaien van boerderijdieren, zoals geitjes en alpaca’s, is mogelijk op de Kinderboerderij van het Sprookjeshof. Zo pakken de kinderen ook nog wat van de natuur en dierenwereld mee. Leuk zijn hier ook de eenden en herten.
  • Rondvaart over het Zuidlaardermeer – Met een mooie boot het Zuidlaardermeer op is een avontuur dat je niet snel meer zult vergeten. Het kan als je het Sprookjesbos bezoekt, dus kies voor een deze mooie vaartocht en bedwing de golven van dit bijzondere meer!

Sprookjesbos: een indrukwekkende ervaring

Je ziet het: het Sprookjesbos is een afwisselend avontuur voor jong en oud. Ontdek samen de spannende verhalen uit de sprookjeswereld en geniet van de prachtige natuur en omgeving van Drenthe. Het Sprookjeshof combineert het bete dat er op deze gebieden te vonden is!

Tips en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties