Avifauna korting


Een veelzijdig dagje uit; dat is Avifauna. Het is niet voor niets dat dit park vaak wordt gekozen als bestemming voor schoolreisjes. Kinderen leren hier veel over een groot aantal vogelsoorten. De vogels zijn van dichtbij te bewonderen en kinderen mogen ook meedoen met allerlei activiteiten. Helaas lopen de kosten vaak aardig op als je een dagje pretpark kiest met het hele gezin. Hoe kom je aan korting op de tickets voor Avifauna? Lees hieronder verder over de kortingen.

Avifauna kortingen.

Avifauna kortingen
Bron: https://www.avifauna.nl/tickets/

Veilingsites waaronder bijvoorbeeld vakantieveilingen hebben regelmatig het park Avifauna in het aanbod. Ga rustig met een mok thee op de bank zitten en bieden maar. Het liefst op een wat ongewoon moment, dan heb je de grootste kans dat je de tickets voor een scherpe prijs binnenhaalt.

Online tickets aanschaffen

Er zijn op internet diverse sites waar je met korting tickets voor een dagje weg kunt bestellen. Ook Avifauna is hier meestal wel te vinden. Vaak gaat er zeker wel een euro of 5 van de normale prijs af en dat is altijd leuk meegenomen.

Korting via de ANWB

Ben je lid van de ANWB, dan kun je op veel uitjes korting krijgen. Zo ook op de tickets van het vogelpark Avifauna. Ook hier gaat het meestal om ongeveer 5 euro. Let altijd op als je online tickets met korting bestelt of er geen andere bijkomende kosten zijn. Bij de ANWB is dit in ieder geval niet zo.

Spaaracties

Hou in de gaten of er supermarkten zijn die een spaaractie hebben. Heel vaak kun je op deze manier sparen voor goedkope tickets bij een pretpark.

Abonnement Avifauna

Gaan jullie vaak naar Avifauna, dan is een abonnement een aanrader. Je loopt dan enorme kortingen op. Het parkeren is dan bijvoorbeeld ook altijd gratis, dus dat scheelt ook. Er zijn verschillende soorten abonnementen te koop en een bijkomend voordeel hiervan is dat je ook met korting naar andere pretparken kunt.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *