wo. nov 13th, 2019

Avifauna openingstijden

Avifauna openingstijden

Vogels houden geen winterslaap, dus is er in Avifauna in Alphen aan den Rijn altijd wel iets te zien. Gelukkig kan je dan ook elke dag van het jaar genieten van de kleurenpracht die in het vogelpark te vinden is. Gedurende het hoogseizoen, dat loopt van 30 maart tot en met 31 oktober, is het park dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00. Lees hieronder verder over de openingstijden van Avifauna.

Avifauna openingstijden.

Openingstijden Avifauna
Bron: https://www.avifauna.nl/praktisch/dagprogramma/

In deze maanden zijn ook alle attracties, zoals de Lori Landing, speeltuin en diverse horeca-gelegenheden, dagelijks open. Ook zijn er elke dag om 13:30 en 15:00 vogeldemonstraties. In de maanden juni, juli en augustus is er dagelijks nog een extra vogeldemonstratie om 11:00.

In de koudere maanden, het laagseizoen dat loopt van 1 november tot en met 29 maart, gaat Avifauna een uur later open en een uur eerder dicht dan in het hoogseizoen. De vogels kwetteren net zo vrolijk als in de zomer, en de kleuren zijn nog even mooi, alleen zijn niet alle voorzieningen in het park open. Zo zijn de volgende attracties in het laagseizoen gesloten:

  • Vogeldemonstraties
  • Voederdemonstraties
  • (Elektrische) attracties in de speeltuin
  • Cuba terras
  • Blokhut Billabong

Daarnaast zijn restaurant De Lepelaar en de Speelhal alleen geopend in de weekeinden en tijdens vakanties (regio Midden). Het à la carte-restaurant Van der Valk Avifauna is het hele jaar door open voor ontbijt, lunch en diner. De Tropenhal en Nachtsafari zijn geopend van 10:00 tot 16:30. Daar staat tegenover dat in het laagseizoen de entreeprijs met de helft verlaagd wordt.

Ook is het laagseizoen voor dierentuinen zoals Avifauna het meest geschikte moment om onderhoud uit te voeren. Zo zal in de winter van 2018-2019 de Lori Landing tijdelijk gesloten worden, om deze op te knappen. Dit soort werkzaamheden wordt aangekondigd op de website, waar ook altijd een actueel overzicht te vinden is van openingstijden van de diverse horeca-gelegenheden en attracties.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Daarnaast zijn wij erg blij als je deze pagina deelt. Dan kunnen we de pagina nog leuker gaan maken :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *