zo. nov 17th, 2019

Avifauna tickets

Avifauna tickets

Roofvogelshows, een nachtsafari, pinguïns, uilen en het Madagaskargebied: zomaar een greep uit de tropische wereld van Avifauna. Dit dierenpark in Alphen aan den Rijn is van oorsprong het eerste vogelpark ter wereld, en heeft het aanbod aan vogels de laatste jaren uitgebreid met andere diersoorten. Uiteraard blijven de kleurrijke gevederde dieren de boventoon voeren, letterlijk en figuurlijk, maar er zijn ook onder andere halfapen en vissen te bewonderen. En dit alles kan vaak met een leuke korting!

Tickets en arrangementen bij Avifauna.

Avifauna tickets kopen
Bron: https://www.avifauna.nl/ticket/

Een kaartje voor Avifauna verschilt qua prijs per leeftijdscategorie:

  • Kinderen van 0 tot en met 2 jaar: gratis
  • 3 tot en met 12 jaar: 15,50 euro
  • 13 tot en met 64: 17 euro
  • 65 jaar en ouder: 16 euro
  • Rolstoelbegeleiders: 50% korting

Entree voor het park kan gecombineerd worden met een rondvaart door het Groene Hart, of een etentje in het restaurant in het park. In deze combinaties zit vaak een kleine korting verrekend op de toegangsprijs voor het vogelpark.

Kortingen en acties

Een dagje Avifauna kan dus, zeker met een groot gezin, best een prijzige aangelegenheid worden. Gelukkig zijn er bijna altijd diverse acties te vinden waarmee je korting krijgt op de toegangsprijs! Allereerst krijgen inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn standaard 50% korting. Daarnaast geldt deze korting voor alle bezoekers gedurende het winterseizoen, van de maanden november tot en met maart. Daarbij moet wel gezegd worden dat er in die maanden geen vogeldemomstraties en voedermomenten zijn.

Het kan ook zeker lonen om eens op internet te kijken of er nog kortingen zijn. Zo staan tickets voor Avifauna met enige regelmaat op websites als vakantieveilingen.nl of ticketveiling.nl. Ook zijn er geregeld spaaracties bij supermarkten waarbij gespaard kan worden voor Avifauna tickets. Online kaartjes kopen levert, zoals op veel plekken, ook bij Avifauna korting op: 1,50 euro per persoon. Genoeg manieren dus om voordelig de kleurenpracht van de vogelwereld te kunnen bewonderen!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Wij zouden het op prijs stellen wanneer je deze pagina wilt delen. Dan kunnen we dit artikel nog veel beter maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *