Aviodrome drukte


Wanneer je met het gezin een dagje uit wil, heb je de keuze uit tal van verschillende mogelijkheden. Als je eens een keer net iets anders wil met je gezin dat ook nog eens leerzaam is, is luchtvaartpark Aviodrome een meer dan uitstekende optie. In dit bijzondere park in Lelystad kun je gigantisch veel bijzondere vliegtuigen bezichtigen. Daar denken natuurlijk veel meer mensen zo over en daardoor kan het soms best druk zijn in Aviodrome. Wanneer je de Aviodrome drukte zoveel mogelijk wilt vermijden, is het verstandig om rekening te houden met onderstaande tips.

Wanneer kan het druk zijn in Aviodrome?

Drukke dagen Aviodrome
Bron: https://www.aviodrome.nl/informatie/

Wanneer moet je vooral niet gaan?
Er zijn bepaalde periodes of dagen waarin het gigantisch druk is in parken als Aviodrome. Als je niet van drukte houdt, kun je deze dagen beter vermijden. Het gaat daarbij eigenlijk om de dagen die je vooraf zelf al kunt invullen. Denk bijvoorbeeld aan de zaterdagen. Veel mensen hebben dan vrij en aangezien er ook geen school is, is het de perfecte dag om met het gezin naar Aviodrome te gaan. Daardoor is het een stuk drukker dan wanneer je er bijvoorbeeld voor kiest om op een doordeweekse dag te gaan. Hetzelfde geldt min of meer voor de vakantieperiodes.

Handige tips
Er zijn nog andere dingen die je kunt doen om de drukte zoveel mogelijk te vermijden: Let op het weer. Bij mooi en zonnig weer zijn mensen sneller geneigd om een dagje uit te gaan, ook naar een luchtvaartpark als Aviodrome.

Er worden door Aviodrome regelmatig evenementen georganiseerd. Extra leuk om een bezoek te brengen natuurlijk, maar het zorg wel standaard voor meer drukte. Wanneer je hier niet van houdt, kun je deze evenementen beter vermijden.
Geen zin om direct al in de drukte bij de toegangspoort terecht te komen? Kies er dan voor om online een ticket te bestellen.

Heb je een vraag, wil je een opmerking plaatsen of een correctie doorvoeren? Laat dit weten door hieronder het formulier in te vullen.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *