wo. okt 16th, 2019

Aviodrome openingstijden

Aviodrome openingstijden

Het Aviodrome in Lelystad is absoluut het ontdekken waard. In het museum vind je alles wat te maken heeft met vliegtuigen. Zo kan je natuurlijk allerlei soorten vliegtuigen bewonderen, maar zijn er ook heel veel dingen te doen. Het museum is dus ook voor kinderen heel erg leuk. In het museum kan je bijvoorbeeld plaatsnemen in een vluchtsimulator. Kinderen kunnen zelfs een piloten- of stewardessenopleiding volgen. Tijdens deze (natuurlijk fictieve) opleiding worden kinderen getest op: vliegen, de ogen, kennis, navigeren en sturen. Als je slaagt voor de test krijgt je zelfs een Aviodrome vliegbrevet mee naar huis. Op deze manier wordt alles wat met vliegen te maken heeft wel heel echt.

Openingstijden en andere praktische zaken

Openingstijden Aviodrome
Bron: https://www.aviodrome.nl/

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je het Aviodrome in Lelystad wil bezoeken is het natuurlijk handig om op de hoogte te zijn van een aantal praktische zaken.

  • Het Aviodrome is geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.
  • Wil je wat meer uitleg? Sluit dan aan bij de binnenrondeleidingen om: 11:00 uur en 14:00 uur. De rondleidingen buiten starten om: 12:00 uur en 15:00 uur.
  • Tussen 11:00 en 17:00 uur zijn er ook films te bekijken in het Aviodrome namelijk: Helden van de Nederlandse luchtvaart en Skymania(4D).
  • Kaartjes kosten tussen de 12,95 en 16,95 euro. Met een museumkaart kan je het museum gratis bezoeken. Online kaarten kopen is voordeliger.

Een tip als je het museum bezoekt: is om een echte rondvlucht bij te boeken. Bij het boeken van een vlucht kan je kiezen met welk toestel je graag vliegt. Natuurlijk kost het maken van een rondvlucht wel wat extra. Naast het meemaken van een rondvlucht, zijn er ook kindervliegdagen. Op deze dagen mogen kinderen (onder begeleiding) zelf plaatsnemen achter de stuurknuppel van een vliegtuig. Deze dagen zijn ingepland op een aantal vaste data in het jaar.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je deze pagina leuk? Wil je dit delen? Daar maak je ons heel blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *