zo. okt 20th, 2019

Aviodrome

Aviodrome

Alles weten over vliegtuigen van nu en vroeger? Hier vind je alles terug hoe er vroeger werd gevlogen en welke toestellen er bestonden. Neem een kijkje in dit zeer interessante gebied en doe mee aan een zeer leuke quiz die je op de proef stelt. Lees hieronder meer over Aviodrome.

Aviodrome, geschiedenis en meer.

Aviodrome
Bron: https://www.aviodrome.nl/informatie/

Wanneer je aankomt bij de Aviodrome word je al meteen in de sfeer van vliegtuigen en alles wat hier bij hoort ingezogen. Je begint bij het startpunt van de route die je door allerlei belangrijke geschiedenis brengt van de luchtvaart. Je kunt de route doen in combinatie met een gids die je van alles vertelt of je gaat zelf je gang. Je komt diverse grote en kleinere toestellen tegen waar je zelfs in kunt lopen om een kijkje te nemen. Voor de kinderen is er een leuke vragenlijst waarbij je wat leuks krijgt als je die voltooit.

In een boeing

Wanneer je de route hebt gevolgd kom je vanzelf in een grote Boeing terecht. Dat is natuurlijk ook erg leuk om in te lopen. Je kunt zo door de keuken en andere gebieden begeven met allerlei informatie hoe hier vroeger werd gewerkt!

Vliegshows

Eenmaal buiten kan je op diverse momenten kijken naar diverse vliegtuigen die af en aanvliegen op het naastgelegen vliegveld. Dat is natuurlijk extra leuk: je ziet nieuwe en oude vliegtuigen in actie!

Speelgebieden

Om de kinderen even uit te laten razen kan er buiten ook gespeeld worden bij de diverse speeltoestellen en fietsbanen. Zo heb je een dag vol informatie, plezier en bezienswaardigheden!

Filmtheater

Na alle bezienswaardigheden en spelerij wordt het eens tijd om lekker te genieten van een film. Maar dit is niet zomaar een theater: deze neemt je helemaal in 3D mee in de vliegbeleving. Houd de speeltijden in de gaten, deze beleving mag je niet missen!

We zouden het leuk vinden als je deze pagina wilt delen als je de pagina leuk vond om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *