Beekse Bergen adres

Beekse Bergen adres

Beekse Bergen is natuurlijk vooral hét safaripark van Nederland. Maar naast een safaripark, vind je in Beekse Bergen ook een vakantiepark, een safari resort en Speelland. Dit alles ligt in het plaatsje Hilvarenbeek in de provincie Noord-Brabant. Voor het safaripark, het vakantiepark en Speelland is het adres.

Het adres van de Beekse Bergen:

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

De ingang van het safari resort heeft een ander adres, namelijk:

Tilburgseweg 41
5081 NG Hilvarenbeek

Adresgegevens Beekse Bergen
Bron: https://www.beeksebergen.nl/op-safari

Met de auto

Als het adres ingevoerd wordt in het navigatiesysteem, zal blijken dat het Beekse Bergen erg goed bereikbaar is. Zo ben je vanuit de volgende steden al binnen een uur bij het safaripark:

  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Nijmegen
  • Antwerpen

Het blijkt dus wel dat de ligging van Beekse Bergen erg goed is, ook vanuit België is het dus prima te bereiken. Verder is het vanuit Amsterdam is het bijvoorbeeld maar anderhalf uur rijden, en vanaf Eindhoven zelfs maar dertig minuten. Zo is een spannende safari, eventueel gecombineerd met een avontuur in Speelland of verlengd met een overnachting, nooit ver weg!

Op de website van Beekse Bergen zijn hele beknopte routebeschrijvingen vanuit een aantal grote steden te vinden. Hieruit blijkt al dat het park zeer makkelijk te bereiken is. Het ligt dan ook vlak langs de provinciale weg N269, waardoor het zeer goed aanrijdt. Bij het park zijn diverse parkeermogelijkheden, verspreid over de verschillende parken.

Met het openbaar vervoer?

Mocht je nou geen auto tot je beschikking hebben, is er gelukkig altijd nog het openbaar vervoer. Ook zo is Beekse Bergen uitstekend bereikbaar, omdat Hilvarenbeek vlakbij Tilburg ligt. Het station van Tilburg is vanuit het hele land met hooguit enkele overstappen te bereiken. Het makkelijkst is dan ook om met de trein naar Tilburg te reizen, waarvandaan het safaripark met twee bussen te bereiken is. Bus 142 BEST richting Hilvarenbeek en bus 143 REUSEL via Hilvarenbeek stoppen allebei bij de eigen bushalte van het park: Beekse Bergen.

Heb je een vraag, een opmerking plaatsen of wil je een correctie doorgeven? Stuur ons dan een e-mail naar info@pretparken.nl of vul hieronder het formulier in. Daarnaast zouden wij het erg waarderen als je deze pagina wilt delen. Dan kunnen we de pagina nog beter maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties