Beekse Bergen drukte
Beekse Bergen drukte

Beekse Bergen drukte

Wanneer je van dierenparken houdt, moet je absoluut eens naar Safaripark Beekse Bergen gaan. In dit bijzondere park kun je op verschillende manieren een safari maken langs talloze verschillende dieren. Het is dan ook niet zo raar dat er iedere dag weer heel veel verschillende mensen naar Safaripark Beekse Bergen komen. Sterker nog: het is één van de drukst bezochte dierenparken in Nederland. Houd je niet van die drukte? Dan kun je deze natuurlijk het beste ontlopen. Hieronder krijg je daarvoor enkele handige tips, zodat je in alle rust naar de neushoorns en de leeuwen kunt kijken. Lees hieronder verder over de drukte in Beekse Bergen.

Wanneer is het druk in Beekse Bergen?

Drukte Beekse Bergen
Bron: https://www.beeksebergen.nl/veelgestelde-vragen

Ga doordeweeks
De meest handige tip die we je kunnen geven wanneer het gaat om de drukte bij Beekse Bergen? Heel simpel: ga doordeweeks. Natuurlijk is dat een vrij logische tip, maar toch kijken veel mensen daar snel overheen. Het is wellicht wat lastiger om vrij te krijgen en ervoor te zorgen dat het daadwerkelijk kan op een doordeweekse dag, maar het is de moeite meer dan waard.

Weer en seizoen.

Nog een tip: het weer én het seizoen kan flink wat uitmaken qua drukte in Beekse Bergen. Bij mooi en warm weer zijn er bijvoorbeeld veel meer mensen geneigd om dit Safaripark te bezoeken. Gek genoeg is dat echter helemaal niet zo verstandig. Niet alleen vanwege de drukte maar ook doordat de dieren bij warm weer niet actief zijn en het liefst verscholen liggen in de schaduw of binnen. Hoewel de meeste mensen het liefst in de zomer naar Beekse Bergen komen, kun je ook prima in de winter gaan.

Dan is het veel minder druk en heb je dus alle ruimte. Sommige dieren zitten dan wel binnen, maar daar kun je ze ook gewoon bekijken! Houd daarnaast rekening met de volgende punten:

  • Vermijd vakanties, dan is het over algemeen een stuk drukker
  • Ga niet op een feestdag, dat is vaak juist een hoogtijdag
  • Je kunt altijd vooraf contact met het park opnemen over de verwachte drukte

Landkaart Beekse Bergen:

Een waanzinnig leuk dagje uit in dit fantastische dierenpark!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je deze pagina de moeite waard? Deel dit dan op social media.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties