Korting Bengeltjes Speeldorp
Korting Bengeltjes Speeldorp

Bengeltjes Speeldorp korting

Een heerlijk dagje uit in Bengeltjes Speeldorp met korting? Een bezoek aan het Bengeltjes Speeldorp in Hengelo is nooit saai. Sterker nog: voor kinderen is het Bengeltjes Speeldorp een enerverend avontuur. Let maar op: wie dit pretpark bezoekt, moet zijn kids aan het einde van de dag meeslepen naar huis, want ze willen hier nooit meer weg! Niet zo vreemd eigenlijk, want Bengeltjes Speeldorp is de grootste indoorspeeltuin van Nederland. Kinderen die zich hier vervelen, zullen zich in elke speeltuin vervelen.

Wat is er allemaal te doen in Bengeltjes Speeldorp met korting?

In Bengeltjes Speeldorp is veel te doen en te beleven, vooral voor wat jongere kinderen.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende attracties en activiteiten:

  • Apenkooien – In het Bengeltjes Speeldorp barst het van de gave apenkooien, waarin kinderen naar hartenlust kunnen klauteren, klimmen en verstoppertje kunnen spelen. De speeltoestellen zijn op de hoogste punten zeven meter hoog: spannend natuurlijk, maar gelukkig super veilig!
  • Glijbanen – houd jouw kind en jijzelf van lekker glijden van grote hoogte? Waarbij je een behoorlijke snelheid bereikt maar op tijd weer afremt? Dan is Bengeltjes Speeldorp een verslavende plek! Want de glijbanen in dit kinderpark behoren tot de hoogste glijbanen van Nederlandse indoorspeeltuinen.
  • Trampolineruimte – Populair in het Bengeltjes Speeldorp in Hengelo is zeker het Trampolineveld. Hier kunnen de kleintjes en ook grotere kinderen lekker springen en salto’s maken. En hun energie even helemaal de vrije loop laten.
  • Ballenbakken – Wat is er lekkerder dan even heerlijk in de ballenbak liggen en met ballen gooien? De vraag stellen is hem beantwoorden: niet veel. In de grote ballenbakken van het Bengeltjesdorp vind je ook meerdere ballenkanonnen. Even lekker schieten op je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje is dus ook mogelijk!

Bezorg jouw kinderen een onvergetelijk avontuur.

Een onvergetelijke dag waarbij kinderen volop kunnen spelen en genieten: dat is wat iedere ouder of verzorger zijn of haar kinderen gunt. In Bengeltjes Speeldorp in Hengelo is dat beter mogelijk dan in ieder ander kinderpark in Nederland. Laat je ook eens verrassen door de grootte en variatie van Bengeltjes Speeldorp!

Tips en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties