Billy Bird
Billy Bird

Billy Bird

In Nederland zijn er ongelooflijk veel verschillende pretparken te vinden. Daarbij hoef je echt niet alleen aan de grote bekende parken te denken. Er zijn ook veel leuke kleinere pretparken zoals Billy Bird park Hemelrijk dat in Noord-Brabant ligt. Het pretpark is een hele jaar geopend omdat je de attracties zowel buiten als binnen te vinden zijn. Het is het ideale pretpark voor gezinnen met kinderen.

Tal van attracties in Billy Bird.

Billy Bird pretpark
Bron: https://billybird.nl/

Er zijn in Billy Bird heel veel verschillende attracties te vinden voor kinderen van alle leeftijden. Zo is er bijvoorbeeld een grote buitenspeeltuin voor kinderen tot en met 12 jaar een zwemmeer inclusief strand voor de warme dagen. Ook zijn verschillende grote attracties zoals een achtbaan.

Minder weer.

Wanneer het wat minder weer is, kun je jezelf ook prima vermaken in de twee verschillende binnen speelhallen die het park heeft. Er zijn dan ook meer dan genoeg attracties in het park, waaronder:

  • Glijbaan met bootjes
  • Overdekte kermis
  • Binnenspeeltuin
  • Theater
  • Zomers pretpark

Verreweg de beste periode om dit pretpark te bezoeken is echter de zomer. Dat komt allereerst door het eerder genoemde zwemmeer mét strand waar je heerlijk kunt ontspannen en zonnen. Er zijn ook ligstoelen aanwezig. Avontuurlijke kinderen vermaken zich buiten volop met de buitenactiviteiten zoals het klimparcours en de outback challenge. Ook op het meer kunnen de kinderen zich onbeperkt vermaken Vervelen is er dan ook niet bij.

Friet en meer.

Je kunt op het park friet kopen, maar er zijn ook barbecue pakketten beschikbaar. Verspreid over het park zijn verschillende tafels met een barbecue te vinden Vervolgens kun je in het park barbecueën met het hele gezelschap om de gezellige dag af te sluiten. Overigens kun je ook in het najaar het park prima bezoeken, aangezien er in de overdekte speelhallen ook meer dan genoeg te beleven valt voor kinderen van alle leeftijden.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vond je deze pagina nou leuk om te lezen? Deel dit dan op je social media. Zo kunnen wij de pagina nog leuker en beter maken voor onze lezers :).

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties