Bobbejaanland adres
Bobbejaanland adres

Bobbejaanland adres

Stap in de typhoon en beleef de spannendste kick ever. Of ga je voor de dreamcatcher, een van de nieuwste attracties. Bij Bobbejaanland is er werkelijk voor elk wat wils. Met meer dan 40 attracties zijn er altijd wel een paar die jij helemaal gaaf vindt. Ze zijn onderverdeeld in matig, intens en rustig, dus je hoeft niet bang te zijn dat je onverwachts in een attractie terecht komt die veel te heftig is voor jou of een van je kinderen. Het is ook handig om even te weten hoe je bij dit pretpark kunt komen. Hieronder lees je belangrijke informatie over dit punt. Daarnaast vind je de kaart van Bobbejaanland en de adresgegevens.

Het adres van Bobbejaanland.


Het pretpark ligt in België. Het adres is Olensteenweg 45, 2460 Kasterlee. Eigenlijk is de plaats van Bobbejaanland niet helemaal Kasterlee, maar eerder Lichtaart. Het ligt tussen Kasterlee en Herentals. Wat is belangrijk om te weten:

  • Vertrek niet te laat als je vanuit Nederland naar dit pretpark wilt. Midden op de dag is het vaak heel erg druk bij de attracties, dus je kunt beter iets vroeger aankomen.
  • Het pretpark heeft een eigen parkeerplaats. Hier mag je als bezoeker parkeren en dan ben je ook zo bij het pretpark. Parkeren is jammer genoeg niet gratis.
  • Houd rekening met files. Zeker in de zomer kan het in de weekenden soms heel druk zijn richting dit pretpark.

Met openbaar vervoer naar Bobbejaanland?

Adres Bobbejaanland
Bron: https://www.bobbejaanland.be/nl/plan-je-bezoek/route

Heb je geen eigen auto om naar Bobbejaanland te rijden? Of ben je nog te jong en willen jullie toch dolgraag een dagje naar dit geweldige attractiepark? Kies dan gewoon voor het openbaar vervoer, want ook op die manier is het park goed te bereiken.

Je neemt vanuit Nederland de trein of de bus en vertrekt dan naar België. Je kunt het beste reizen naar Kasterlee. Hiervandaan vertrekt er regelmatig een bus direct naar het pretpark. Makkelijker kan het niet.

Tips en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Bob Efteling

Bob

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties