Attracties Bobbejaanland

Bobbejaanland attracties

Ben je op zoek naar een leuk uitje om samen met je gezin te ondernemen? Of ben je een echte daredevil die zin heeft in een adrenalinekick? Wat jouw reden ook is om naar een pretpark te gaan, bij Bobbejaanland zit je altijd goed! Het Belgische pretpark heeft met meer dan 40 attracties voor ieder wat wils. Nieuwsgierig geworden? Wij hebben een aantal van de leukste attracties voor je op een rijtje gezet.

De Bobbejaanland attracties.

Attracties Bobbejaanland
Bron: https://www.bobbejaanland.be/nl/ontdek/attracties/kinderland

Voor de kids

  • King Kong

Voor de kleine durfal is er de attractie King Kong. Deze 12 meter hoge aap is boos, en zal je dat laten weten ook! Het tramstel waar je in zit tilt hij moeiteloos van de grond, en zal hij flink heen en weer schudden.

  • Dino Ride

Ook geschikt voor de allerkleinsten: deze grappige, vrolijke dino’s nemen je mee in een doldwaas, soms wat duizelingwekkend ritje.

Voor iedereen

The Forbidden Caves.

In deze onheilspellende grot ligt het geheim van een mysterieuze paarse kristal verborgen. Ontdek het verhaal van Jasper DuBois en zijn opa, terwijl je wordt meegenomen naar een wereld vol avontuur en bovennatuurlijke fenomenen.

  • Banana Battle

Stap aan boord en ontdek de mangrove van de Banana Battle! Maar pas op, er liggen kapers op de kust. Samen met jouw bemanning zul je de anderen moeten verslaan met je waterkanon. En kijk uit, er kunnen krokodillen op de loer liggen…

Voor de thrillseeker

  • Mount Mara

Met een virtual reality-bril daal je af naar de diepten van Mount Mara, waar je als geoloog onderzoek gaat doen naar vulkanische activiteit. Maar midden in de vulkaan gaat het mis, en moet je op spectaculaire wijze ontsnappen aan een vlammenzee!

Typhoon

Als je echt op zoek bent naar een adrenalinekick is er de Typhoon. Deze achtbaan staat bekend om de verticale optakeling, waarna een afdaling volgt die bijna loodrecht naar beneden gaat. Met 4 inversies, een looping van 19 meter hoog en een dubbele heartline roll is deze achtbaan alleen geschikt voor stalen zenuwen!

Tips en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties