Bobbejaanland drukte
Bobbejaanland drukte

Bobbejaanland drukte

Vind jij een pretpark pas leuk als het gigantisch druk is? Hoort dit voor jij helemaal bij een dagje Bobbejaanland? Een poosje wachten voor een volgende attractie is geen enkel probleem? Dan maakt het voor jou niet uit wanneer je het pretpark bezoekt. Heb je echter een hekel aan drukte en vind je het prettig als de doorloop bij de attractie redelijk snel is, let dan op de volgende tips. Lees hieronder meer over de Bobbejaanland drukte.

Ga vroeg of laat naar Bobbejaanland voor minder drukte.

Drukte bij Bobbejaanland
Bron: https://www.bobbejaanland.be/nl/blog-nieuws

Bobbejaanland heeft hele ruime openingstijden. Dit is prettig, want dan kunnen de bezoekers zich iets verdelen over de hele dag. Toch is het een feit dat het op bepaalde uren van de dag het meest druk is. De meeste mensen komen niet heel vroeg aan op een pretpark. Gezinnen met jonge kinderen zijn vaak in de loop van de middag alweer verdwenen.

Wanneer kun je het beste gaan als je de drukte een beetje wilt ontlopen? Ga dan zeker op tijd. Woon je dichtbij Bobbejaanland of vind je het geen probleem om iets vroeger te vertrekken? Probeer dan om 10:00 uur al bij de eerste attractie te zijn. De eerste attracties kun je dan lekker snel achter elkaar doen, wachtrijen zijn er dan nauwelijks. Aan het begin van de middag is de drukte over het algemeen het grootst.

Vakanties en feestdagen.

Tijdens de schoolvakanties en de feestdagen is het in Bobbejaanland druk. Hou je hier niet van, probeer dan op een ander moment het attractiepark te bezoeken. Het is logisch dat deze dagen voor gezinnen het meest ideaal zijn.

Het weer heeft invloed op drukte bij Bobbejaanland.

Uiteraard speelt het weer ook een rol. Veel mensen gaan niet naar een pretpark als het regent. Ook lagere temperaturen zijn niet gunstig voor het bezoekersaantal. Gaan jullie graag op een rustige dag, kies dan gerust een regenachtig moment. Heel veel attracties zijn toch overdekt en je profiteert van korte of geen wachtrijen.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je deze pagina de moeite waard? Deel dit dan op social media. Zo kunnen wij de pagina nog leuker maken!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties