zo. okt 20th, 2019

Burgers’ Zoo drukte

Burgers' Zoo drukte

Dieren krijgen volop de ruimte om te leven en te bewegen. Voedingsschema past zoveel mogelijk bij het leven van de dieren in de vrije natuur. Burgers’ Zoo heeft het welzijn van de dieren hoog in het vaandel staan. Als bezoeker heb je hier zeker profijt van. Op die manier zie je de dieren op hun best. Nu wil je ook wel dieren kunnen zien natuurlijk. Het is verre van leuk als je maar een glimp van de giraffen op kunt vangen omdat het zwart van de mensen ziet. Wanneer valt het mee met de drukte in dit dierenpark? Lees hieronder meer over het park.

Wanneer is het druk in Burgers’ Zoo?

Drukte in Burgers' Zoo
Bron: https://www.burgerszoo.nl/overzicht
  • Kijk op de activiteitenkalender

Op de website van Burgers’ Zoo vind je een activiteitenkalender. Je leest hier precies op welke data er iets extra’s wordt georganiseerd in het park. Meestal zorgt dit voor meer drukte. Willen jullie de drukte juist vermijden, ga dan niet op een van deze dagen naar het park.

  • Vroeg op de dag is het rustig

Zijn jullie echte uitslapers, dan is deze optie wellicht niet de beste. Of je moet een kortere nacht over hebben voor een fantastisch bezoek aan de dierentuin. Zijn jullie echter toch altijd al vroege vogels, probeer dan direct na openingstijd bij de dierentuin aanwezig te zijn. De praktijk wijst uit dat de meeste bezoekers pas later komen. Lopen jullie vroeg op de dag in het park, dan heb je de meeste kans dat het bij vrijwel alle dieren nog lekker rustig is.

Doordeweeks rustiger dan in weekend

Liep je ook weleens op een mooie zaterdag of zondag door een dierenpark? Grote kans dat je dan meer mensen dan dieren zag. Zonnige dagen in het weekend zorgen voor grote bezoekersaantallen in Burgers’ Zoo. Wil je graag op een rustig moment de dieren bekijken, probeer dan doordeweeks te gaan. Een regenachtige dag scheelt ook wat betreft de drukte. De meeste mensen kiezen toch liever een zonnige dag uit.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je deze pagina nuttig om te lezen? Deel dit dan op social media, zo kunnen wij de pagina nog mooier en beter maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *