wo. nov 13th, 2019

Burgers’ Zoo openingstijden

Burgers’ Zoo in Arnhem is een bijzonder dierenpark waar de natuurlijke leefomgeving van dieren zoveel mogelijk is nagebouwd is. Zo kun je een bezoekje brengen aan bijvoorbeeld de Desert, de Bush en het mooie Ocean. Burgers’ Zoo is 365 dagen per jaar geopend. Dus ook tijdens de feestdagen kun je genieten van al het moois dat het park te bieden heeft. Lees hieronder meer over de openingstijden van Burgers’ Zoo.

Alle openingstijden op een rij.

Openingstijden Burgers' Zoo
Bron: https://www.burgerszoo.nl/beleef-het-park/prijzen/
  • Openingstijden winterperiode

Vanaf eind oktober tot en met eind maart is het park dagelijks geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. De dieren zijn te bewonderen tot 1 uur voor sluitingstijd. Dit geldt niet voor de de Bush, Ocean en Desert. Is deze gebieden verblijven de dieren ’s nachts niet in een hok. In de winterperiode worden er vaak leuke activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld in de kerstvakantie. Ook zijn er regelmatig winteravondlezingen voor natuurliefhebbers.

  • Openingstijden zomerperiode

Vanaf eind maart tot eind oktober is Burgers ‘Zoo elke dag geopend van 09.00 uur tot 18.00.
In de zomer zijn er soms speciale zomeravonden. Op deze dagen is het park extra lang open en zijn er speciale openingstijden. In de zomer is het goed toeven op de terrassen van Burgers’Zoo en kunnen kinderen heerlijk ravotten in de speeltuinen.

  • Openingstijden horeca

Burgers ‘Zoo beschikt over verschillende horecagelegenheden. Tussen 2 speeltuinen in ligt het gezellige Park Restaurant. In dit familierestaurant kun je genieten van onder andere salades, belegde broodjes, hamburgers en biologische koffie. Het Park Restaurant is geopend gedurende de openingstijden van het park. Voor een hapje en een drankje kun je ook terecht in het Bush Restaurant. Het Bush restaurant sluit 1 uur voor de sluiting van het park.

Met mooi weer zijn ook het Park terras en het Safari terras open. Bij alle horecagelegenheden kun je gebruik maken van gratis wifi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *