29 januari 2020
Carrousel Funhouse
Carrousel Funhouse

Carrousel Funhouse

Als je maar geen genoeg kunt krijgen van de jaarlijkse kermis in jouw stad of dorp, dan zul je vast al eens gehoord hebben van Carrousel Funhouse. Deze indoor kermis gelegen in Vlissingen is namelijk het hele jaar door open! Ideaal dus voor als je gek bent op ouderwetse kermisspelletjes zoals ballen schieten en schuifautomaten, maar je kunt er ook terecht voor allerlei videospelletjes. En een kermis zou een kermis niet zijn als je er geen prijzen zou kunnen winnen, dus ook dat is mogelijk bij Carrousel Funhouse.

Het hele jaar door kermis in Carrousel Funhouse

De Funhouse is dagelijks geopend, dus je kunt er altijd terecht als de kermis nostalgische gevoelens bij je oproept en graag weer even een kind op een kermis wilt zijn. Carrousel Funhouse is een soort arcade (spelletjeshal) met allerlei games die je normaal op een kermis zou verwachten. Benieuwd naar wat deze indoor kermis te bieden heeft? Hier een greep uit de spelletjes die je er kunt doen:

  • ballen rollen
  • basketbal
  • muntenschuivers
  • flipperkasten
  • videospelletjes (autoracen, dansen of schietspelletjes)

De kosten van de entree?

De entree is gratis, maar om de spelletjes te kunnen spelen moet je wel een klein bedrag betalen per spel, meestal €0,50 (een credit). Je kunt bij een van de wisselmachines deze credits kopen en je krijgt ook een pasje mee waarop je punten kunt zetten. Bij alle spelletjes kun je namelijk punten scoren en deze kan je omwisselen voor leuke prijzen, zoals snoep en knuffels.

De Carrousel Funhouse is dus erg leuk om met kinderen naartoe te gaan, want zij kunnen zich helemaal uitleven en (hopelijk) aan het einde van de spelletjesmiddag naar huis toe met een leuke prijs. Je hoeft de punten trouwens niet meteen in te wisselen, want je kunt ook door sparen als je een grotere prijs op het oog hebt waar je veel punten voor nodig hebt.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder doorgegeven worden of per e-mail naar info@pretparken.nl.

Alle informatie is te vinden op: https://funhousevlissingen.nl/

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Alle attracties

Laatste reacties