wo. okt 16th, 2019

Dierenpark Amersfoort parkeren

Parkeren bij Dierenpark Amersfoort

Dierenparken zijn ontzettend populair. Nog steeds zijn er iedere dag duizenden mensen die de verschillende parken in Nederland bezoeken om daar oog in oog komen te komen staan met de meest bijzondere dieren. Dierenpark Amersfoort is één van de grote dierenparken in Nederland. Wanneer je graag deze parken bezoekt, moet je hier echt een keer geweest zijn. Dit park ligt midden in de bossen en is dan ook het beste te bereiken met de auto. Maar dan moet je natuurlijk wel kunnen parkeren. Hoe zit dat dan precies met Dierenpark Amersfoort en parkeren?

Parkeren bij Dierenpark Amersfoort zelf

Dierenpark Amersfoort parkeren
Bron: https://dierenparkamersfoort.nl/praktische-info/prijzen/

De meest eenvoudige en beste manier om te parkeren is natuurlijk bij het park zelf. Dierenpark Amersfoort beschikt over een eigen parkeerterrein. Zeker op rustige dagen kun je hier zonder problemen de auto kwijt. Wanneer je hier parkeert, hoef je alleen nog maar een parkeerkaart aan te schaffen. Dit kan bij de kassa van het park en kost acht euro voor een hele dag. Wanneer het bovengemiddeld druk is, staat dit parkeerterrein echter al snel vol. In dat geval is het niet mogelijk om hier de auto te parkeren en moet je op zoek naar andere opties.

Andere opties op te parkeren

Gelukkig zijn er meer dan genoeg opties om in de omgeving van het Dierenpark te parkeren. De beste opties om in de omgeving te parkeren zijn:

  • Superfun: Dit behoorlijk grote evenemententerrein ligt op slechts 800 meter afstand van het Dierenpark. Er is hier ontzettend vele parkeergelegenheid en het is dan ook de ideale plaats om te parkeren. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat parkeren op dit terrein gratis is.
  • Bosbad Amersfoort: Dit ligt nog dichter bij het dierenpark. Je kunt de auto hier parkeren en vervolgens hoef je nog maar zo’n 500 meter te lopen voordat je er bent. Het is dan ook de beste alternatieve parkeerplaats.
  • Station: tot slot is het ook nog een optie om de auto te parkeren bij het Amersfoort centraal station. Dit ligt echter te ver weg om te lopen. Vanaf centraal station kun je daarom de bus pakken die rechtstreeks naar Dierenpark Amersfoort gaat.

Correcties, tips, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *