27 januari 2020
Dierentuin Arnhem
Dierentuin Arnhem

Dierentuin Arnhem

In Arnhem vind je misschien wel één van de mooiste dierentuinen van Nederland. In Arnhem heb je namelijk Burgers’ Zoo, een waar genot om eens heen te gaan. Wat kun je hier allemaal zien en doen?

Opvallend in de dierentuin in Arnhem (Burgers’ Zoo)

Burgers' Zoo
Bron: https://www.burgerszoo.nl/

De volgende punten zijn absoluut opvallend te noemen bij Burgers’ Zoo:

  • Burgers’ Bush
  • Burgers’ Desert
  • Burgers’ Ocean
  • Mangrove
  • Rimba

Burgers’ Bush

De meeste mensen kennen Burgers’ Zoo vooral van de Burgers’ Bush. Dit is een overdekt gedeelte van het park, compleet ingericht als jungle. Zelfs de temperatuur is aangepast. Hier kun je vogels rond zien vliegen en zijn er talloze planten. Een waar avontuur!

Burgers’ Desert
In Arnhem heb je ook de Burgers’ Desert, deze is direct aangesloten aan de Bush en heeft de uitstraling van een woestijn. Het is er ook erg warm en je kunt talloze dieren bekijken. Ook zie je veel planten die typerend zijn voor de woestijn.

Burgers’ Ocean
De Ocean in Burgers’ Zoo is een prachtig aquarium, waar je door tunnels loopt en zo de vissen overal om je heen ziet. Prachtig om al die gekleurde dieren te bekijken!

Mangrove

In de Mangrove is een Mangrove nagebootst. Er is veel water, en er zijn vogels en reptielen die in het wild ook in de mangrove leven.

Rimba
Wanneer je door de rimba loopt, kun je meerdere dieren zien die in Maleisië voorkomen. Denk aan Maleise beren, de python en zelfs de tijger!

Kom ook naar de dierentuin in Arnhem

Burgers’ Zoo is dagelijks geopend en biedt genoeg om er een hele dag rond te kunnen lopen. De dierentuin is zeer geschikt voor jong en oud. Ben jij in de buurt van Arnhem? Kom dan zeker een keer op bezoek hier!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Alle attracties

Laatste reacties