Diergaarde Blijdorp korting


Een wereldreis maken in een enkele dag. Bijzondere ontmoetingen met bekende en onbekendere dieren. Dat kan in Diergaarde Blijdorp. Ben je op zoek naar een leuke korting, zodat dit een niet al te duur dagje uit gaat worden? Bekijk hieronder meer informatie over de kortingen bij Diergaarde Blijdorp.

Kortingen bij Diergaarde Blijdorp.

Diergaarde Blijdorp korting
Bron: https://www.diergaardeblijdorp.nl/
  • De Rotterdampas

Bestel een Rotterdampas en profiteer van hoge kortingen. Met deze pas kun je voor 5 euro naar het dierenpark. Ook is het mogelijk om voor de helft van het geld een abonnement aan te schaffen.

  • Korting voor leden van de ANWB

De ANWB is een organisatie die haar leden graag verwent. Dit kan dus ook door via hun website je kaartjes voor Diergaarde Blijdorp te bestellen. In het park zelf kun je zo doorlopen, zonder aan te hoeven schuiven in een lange wachtrij bij de kassa. Bovendien is de ticket een stuk goedkoper dan wanneer je hem bij Diergaarde zelf koopt.

  • Neem een abonnement

Ga je vaker naar Diergaarde Blijdorp, overweeg dan een abonnement aan te schaffen. Al na een paar bezoekjes heb je de aanschafkosten hiervan terugverdiend. Voelt dat even fijn, dat je voortaan gewoon gratis naar de dierentuin kunt. Kies je voor een abonnement, dan profiteer je ook nog van andere voordelen. Parkeren is goedkoper, jouw gasten krijgen korting en er zijn een aantal arrangementen speciaal voor abonnementhouders.

  • Gebruik kortingscodes

Het is tegenwoordig bijna nooit nodig om de volle mep te betalen voor een ticket. Zoek even op internet en de kans is groot dat je ergens een kortingscode tegenkomt. Je kunt je ook inschrijven op nieuwsbrieven, zodat je altijd op de hoogte bent van actuele kortingsacties. De kortingen zijn vaak niet slecht, soms levert het je zelfs een besparing van 50% op.

  • Dagje uit actie

Het is bijna ieder jaar wel mogelijk om mee te doen met een dagje uit actie van bepaalde supermarkten. Je kunt op die manier met veel korting naar het pretpark.

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of wil je een korting toevoegen aan deze pagina? Laat dan hieronder een bericht achter. Vond je dit artikel nou nuttig om te lezen? Deel dit dan op social media.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *