27 januari 2020
Diergaarde Blijdorp openingstijden
Diergaarde Blijdorp openingstijden

Diergaarde Blijdorp openingstijden

Wat zijn de openingstijden van Diergaarde Blijdorp?
Als één van de bekendste dierentuinen van Nederland is Diergaarde Blijdorp altijd een feestje om te bezoeken. Met haar grote variatie aan dieren is er in elke tijd van het jaar wel weer iets bijzonders te zien! Zo is het in de herfst voor veel dieren bronsttijd, in de lente worden veel dieren geboren en in de zomer vinden de dieren het heerlijk zichzelf buiten te laten zien aan het publiek! Ook in de winter is een bezoek zeker de moeite waard, want dan organiseert Blijdorp de MidWinterZoo, met speciale attracties zoals een 25 meter lange sledebaan en een kampvuur waar je verhalen kunt beluisteren.

De openingstijden van Diergaarde Blijdorp.

Openingstijden Diergaarde Blijdorp
Bron: https://www.diergaardeblijdorp.nl/

 

 

 

 

 

 

Om ervoor te zorgen dat je al dit moois kan komen bekijken, is Diergaarde Blijdorp élke dag van het jaar geopend! Dus een bezoek ver van tevoren plannen of spontaan op pad, het kan altijd. De openingstijden worden aangepast aan de zomer- en wintertijd. De dierentuin is gedurende de zomertijd geopend van 09:00 tot 18:00, en gedurende de wintertijd van 09:00 tot 17:00. In de weekeinden dat de klok verzet wordt, sluit de dierentuin om 18:00.

Er zijn wel enkele uitzonderingen op deze tijden:

  • Sinterklaasavond: sluit om 16:00
  • Kerstavond: sluit om 16:00
  • Oudejaarsavond: sluit om 16:00
  • Nieuwjaarsdag: open vanaf 10:00

Op alle dagen behalve feestdagen geldt dat de kassa aan de Rivièrahal een uur voor sluitingstijd dicht gaat.

De diverse activiteiten die je in Blijdorp bij kunt wonen, waaronder het voeren van de dieren, beginnen over het algemeen om 10:30. De laatste activiteit zal rond 16:00 afgelopen zijn. Er zijn ook speciale arrangementen te boeken waarbij je toegang krijgt tot de dierentuin buiten de reguliere openingstijden. Zo is er Blijdorp By Night, van 19:00 tot 24:00, met een diner en avondrondleiding, en bij ZOOcamp kunnen kinderen tussen 9 en 11 jaar ’s zomers zelfs een nachtje blijven slapen!

Diergaarde Blijdorp op de kaart.

Informatie toevoegen of een correctie laten doorvoeren? Reageer dan op dit bericht of stuur een e-mail naar info@pretparken.nl. Vond je dit artikel nou de moeite waard om te lezen? Deel dit dan op social media.

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Alle attracties

Laatste reacties