Disneyland Parijs aanbiedingen
Disneyland Parijs aanbiedingen

Disneyland Parijs aanbieding

Films komen tot leven in Disneyland Parijs. In het sprookjesachtige Disneyland Parijs kan iedereen zich wel vermaken. In het park vind je verschillende attracties, van spannend tot rustig. Daarnaast word je ook omringd door entertainment in de vorm van shows, parades en figuren. Tijdens het struinen door het park is de kans groot dat je Knabbel, Aladin, Cruela de Vil of misschien wel Assepoester tegenkomt. Ben je niet zo van de figuren? Dan kan je in Disneyland ook genieten van spannend attracties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Space Mountain of de Big Thunder Mountain. Een bezoekje aan Disneyland Parijs moet dan ook op de planning staan van elke pretparkliefhebber.

Op pad met korting naar Disneyland Parijs?

Disneyland Parijs aanbieding
Bron: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/aanbiedingen/

Hoe bijzonder en leuk Disneyland Parijs ook kan zijn, het is zeker niet goedkoop. Dit heeft natuurlijk te maken met dat het park in Parijs ligt, waardoor je daar eerst naar moet afreizen. Daarnaast overnachten veel mensen in, of in de buurt van het park, zodat ze er meerdere dagen kunnen doorbrengen. Om de kosten toch wat te drukken hierbij een aantal tips:

Verschillende websites bezoeken:

  • Houd verschillende sites in de gaten aangezien er vaak met kortingen wordt gestunt.
  • Kies voor een hotel die niet bij de Disneyketen hoort. Dit scheelt je vaak al tientallen euro’s.
  • Ga buiten het hoogseizoen, de kaarten en overnachtingen zijn dan stukken goedkoper.
  • Boek de toegangskaarten samen met de rest van de reis. Zo ontvang je vaak pakketkorting.

Naast de bespaartips wat betreft kaartjes en hotelovernachtingen kan je in het park zelf natuurlijk ook veel besparen. Bedenk je dat de souvenirs in het park erg duur zijn. Verder loont het om zelf eten mee te nemen in het park. De voorzieningen binnen Disneyland Parijs zijn prijzig. Heb je voor een redelijk bedrag tickets gescoord? Zorg dan dat je vooral heel erg geniet van al het moois wat Disneyland Parijs te bieden heeft.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vond je dit artikel nou nuttig, deel dit dan op social media. Daar help je ons mee om dit artikel nog leuker en informatiever te maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties