Disneyland Parijs aanbiedingen
Disneyland Parijs aanbiedingen

Disneyland Parijs aanbiedingen

Zijn er aanbiedingen voor Disneyland Parijs? Zo ja, waar zijn deze te vinden? Hierover meer informatie in dit artikel. Hoe magisch een bezoek aan Disneyland Parijs ook mag zijn, we weten allemaal dat het een behoorlijk kostbaar uitje is. En dat uitje is waarschijnlijk elke euro waard, maar toch zou het niet verkeerd zijn om wat te besparen op tickets en verblijf. Kun je die euro’s weer mooi uitgeven aan een leuk souvenir of een hapje en een drankje op het park. Het goede nieuws is dat er altijd wel een paar aanbiedingen beschikbaar zijn. Wie slim boekt kan vaak een leuk bedrag besparen! Bekijk hieronder meer over de aanbiedingen voor Disneyland Parijs.

Informatie over de aanbiedingen van Disneyland Parijs.

Aanbiedingen Disneyland Parijs
Bron: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/aanbiedingen/

Voor de officiële aanbiedingen moet je op de website van Disneyland Parijs zelf zijn. Een enkele keer kun je losse tickets met korting bestellen, maar meestal vind je er aanbiedingen inclusief tickets en hotel. Denk aan korting tot zo’n 25% bij een verblijf van minstens drie nachten of scherpe last minute prijzen.

Ook andere acties waarbij je bijvoorbeeld een leuk bedrag zakgeld cadeau krijgt om uit te geven op het park maken het aantrekkelijk om hier te reserveren.

Bedenk wel dat je via de website van Disneyland Parijs enkel een verblijf in de officiële hotels van Disney kunt boeken. Dit brengt natuurlijk leuke extra’s met zich mee, zoals ontmoetingen met Disney figuren en Extra Magic Time, maar het is nooit de voordeligste optie. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Disney om per e-mail op de hoogte te worden gehouden van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Hotels.

Hoef jij niet per se in een officieel Disney Hotel te verblijven? Bij veel grote reisbureaus en touroperators kun je voordelig een verblijf bij Disneyland Parijs boeken. Je hebt dan de keuze uit partnerhotels, een hotel in de buurt van het park of in het centrum van Parijs. Veel aanbiedingen zijn op basis van eigen vervoer, maar je kunt ook kiezen voor een aanbieding inclusief treintickets of voor een busreis naar Disney. Houd websites van aanbieders zoals Oad, TUI en KRAS in de gaten voor de beste aanbiedingen.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties