Disneyland Parijs adres

Disneyland Parijs adres

In dit artikel zijn de adresgegevens van Disneyland Parijs te vinden. Disneyland Parijs, ook bekend onder de naam Eurodisney, is het drukst bezochte pretpark van Europa. Met jaarlijks meer dan 15 miljoen bezoekers is het dan ook een constant komen en gaan van een enorme mensenmassa. Om dat allemaal wat soepel te laten verlopen is de nodige praktische informatie geen overbodige luxe. Bekijk hieronder het adres en de route van Disneyland.

Het adres en de contactgegevens van Disneyland Parijs:

Adres Disneyland Parijs
Bron: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/gastenservices/auto-reis-informatie/

Vanuit Nederland zijn er verschillende manieren om dit sprookjesachtige park te bereiken. Zo is het park vlot bereikbaar via:

  • De trein
  • De auto
  • Het vliegtuig
  • De bus

Met de bus?

Kom je met de bus dan zet jouw chauffeur je netjes af vlak voor het park of jouw hotel. Kom je met het vliegtuig? Dan is het nodig om nog een trein te nemen richting Marne-la-Vallée/Chessy – Parc Disneyland.

Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing voor wie de trein vanuit Nederland richting het park neemt. Er is een directe verbinding tussen dit station en het station van Parijs en ook met de luchthaven Charles de Gaulle. Kom je met de auto? Dan zijn er tal van borden op de snelweg die het park goed aangeven, maar desondanks kan het nooit kwaad de GPS in te schakelen. Het park zelf heeft verschillende adressen, maar er is slechts één entree voor auto’s en deze kan je terugvinden op volgend adres: Boulevard du Parc, Coupvray.

De kaart.

De route naar Disneyland.

Vanuit Nederland of België vertrekken richting het park? Dan is de eerste stop Lille in Frankrijk waarna je de A1 volgt richting Parijs. Vlak voor Parijs sla je af op de A104 en kom je uiteindelijk terecht op de A4 waar afslag 14 de juiste is voor het park. Afhankelijk van jouw hotel kan het echter wel zijn dat je een andere afslag moet nemen. Zoek dit dus best op voorhand ook even op! Ter plekke kan je parkeren aan het hotel of bij het park. Voor gasten van de hotels is parkeren bij de hotels gratis, voor de parking van het park dient natuurlijk betaald te worden.

  • Boulevard de Parc, 77700 Coupvray, Frankrijk

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan met anderen, zo kunnen wij het artikel nog leuker en informatiever maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties