Disneyland Parijs hotel
Disneyland Parijs hotel

Disneyland Parijs hotel

Een dagje naar Disneyland Parijs met het gezin is een droomuitje voor vele gezinnen. Nog leuker is het om meerdere dagen in Disneyland te spenderen. Daarvoor moet je dus overnachten. Gelukkig is dat in Disneyland Parijs in het geheel geen probleem. Disneyland Parijs kent namelijk 7 grote en luxueuze hotels in allerlei stijlen. Van een echt hotel waar alles voor je gedaan wordt, tot lodges, waar zelf voor alles moet zorgen.

Disneyland Hotel – Overnachten

Hotel Disneyland Parijs
Bron: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/hotels/disneyland-hotel/

Het Disneyland Hotel is het meest prestigieuze hotel van het park en is ook het enigste hotel dat direct aan de ingang is gesitueerd. Het gebouw is gebouwd in Victoriaanse stijl en is roze van kleur. Het hotel heeft 496 kamers en 18 suites.

Van eenvoudige kamers, tot zeer luxueuze en grote suites, hier kun je elke kamer krijgen die je wilt en profiteren van de luxe die dit hotel biedt. Ook sta je direct in het park als je het hotel uitgaat.

  • Disney’s Hotel New York

Dit Disneyhotel is gebouwd in art deco stijl en moet de sfeer uit de stad New York uit de jaren 20 weergeven. Het hotel heeft 565 luxe ingerichte kamers en 13 suites. Wil je echt de Amerikaanse sfeer proeven, dan is dit het meest geschiktste hotel.

Disney’s Newport Bay Club

Met maar liefst 1096 kamers en 13 suites is dit niet alleen het grootst hotel van Disneyland, maar ook van heel Frankrijk. Met dit hotel wordt de sfeer benadrukt van de kustlijn van New England uit de jaren 20. Dit is een hotel voor liefhebbers van zee en zeevaart.

  • Disney’s Sequoia Lodge

Houd je van natuur, dan moet je kamer boeken in dit grote hotel. Dit hotel heeft 1011 kamers en 13 suites. Alles is hier geïnspireerd op de wilde Amerikaanse natuur.

  • Disney’s Hotel Cheyenne.

Liefhebbers van het Amerikaanse wilde westen boeken het liefst een kamer in dit hotel. Alles is hier in cowboy en indianenstijl. Het hotel heeft 1000 kamers, die allen zijn geïnspireerd op het cowboyleven of het indianenleven.

Disney’s Hotel Santa Fe

Dit hotel met 1000 kamers deelt dezelfde ruimte als Hotel Cheyenne en is een aanvulling op het thema van het wilde westen, maar dan op de landschappen van Santa Fe en route 66. De kamers zijn zeer kleurrijk en gebaseerd op de tekenfilm Pixar cars.

  • Disney’s Davy Crockett Ranch

Dit is niet echt een hotel, maar een park met 595 bungalows en blokhutten. De woningen hebben allen een goed uitgeruste keuken en hier kun je je vermaken zonder de luxe van een hotel.

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=QQx0n-valsQ

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties