Disneyland Parijs korting

Disneyland Parijs korting

Disneyland Parijs is het populairste pretpark van Europa en heeft voor jong en oud heel wat te bieden. Heel goedkoop is het echter niet tenzij er wat korting mee gemoeid is. Maar hoe haal je nu op financieel vlak het onderste uit de kan? Disneyland Parijs korting? Het bestaat! Lees hieronder meer over de kortingen.

Kortingen bij het pretpark Disneyland Parijs.

Korting Disneyland Parijs
Bron: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/aanbiedingen/aanbieding-disneyland/
  • Er als de kippen bij zijn

Disneyland zelf heeft altijd wel een paar leuke promoties lopen met een mooie korting. In de regel gaat het dan om vroegboekkortingen. Weet je een paar maand op voorhand al dat je richting het park trekt? Dan kan je gemakkelijk tot 40% goedkoper een ticket boeken.

Zijn er last minutes?

Aan de andere kant van het spectrum zijn er af en toe ook last minutes te boeken. Hou de website alleszins goed in de gaten en misschien kan jij wel profiteren van een fantastische aanbieding.

  • Een arrangement

Een pak goedkoper dan enkel en alleen de tickets betalen? Dat is kiezen voor een arrangement of een busreis. Een arrangement is vaak een verblijf van een paar dagen in een Disney-hotel inclusief toegang tot de parken. Kiezen voor een georganiseerde busreis vanuit Nederland kan ook een voordelige optie zijn. Zo zijn zowel OAD als Peter Langhout reizen vaak scherp geprijsd.

Kinderen gratis

Nog een type aanbieding om in de gaten te houden is die waarbij de kinderen gratis mogen. Disneyland weet zelf ook wel dat het vooral kinderen zijn die richting het park willen trekken. Om de paar maand zijn er dan ook aanbiedingen terug te vinden waarbij de kinderen een gratis verblijf cadeau krijgen of alleszins eentje met een behoorlijke korting.

De beste raad is dan ook om rustig de aanbiedingen vanuit Disneyland zelf in de gaten te houden. Er zit altijd wel iets bij tussen dan voor jou handig kan zijn.

Samenvattend:

  • Boek lekker vroeg
  • Boek lekker laat
  • Kies voor een arrangement
  • Ga voor een busreis
  • Kunnen de kinderen gratis?

Heb je een vraag, een correctie of wil je iets toevoegen aan deze pagina? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties