Parkeren bij Disneyland Parijs
Parkeren bij Disneyland Parijs

Disneyland Parijs parkeren

Veel Nederlanders kiezen ervoor om met de auto naar Disneyland Parijs te gaan. Begrijpelijk, want als je met meerdere personen reist is dat voordeliger dan met de trein en bovendien blijf je zo flexibel en zelfstandig. Vergeet echter niet dat je de auto ergens kwijt moet wanneer jij in de achtbaan zit en de parkeerkosten bij Disney behoorlijk aan de prijs zijn. Zo kost het parkeren van een auto op de Disney Car Park tegenwoordig €25,- per dag. Ook bezitters van grotere voertuigen zoals kleine busjes betalen dit bedrag. Campers kun je hier parkeren voor €40,- en voor een motor betaal je €20,-. Lees hieronder meer over het parkeren bij Disneyland Parijs.

Het parkeren bij Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs parkeren
Bron: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/faq/reizen-naar-en-om-disneyland/parkeren/

Nieuw is Disney Parking +. Dit zijn de beste plaatsen van de parking, die zich dichtbij de ingang van de Disney Parken bevinden.

Door in deze geserveerde zone te parkeren bespaar je tijd, maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan vast: het kost €45,- om je auto hier een dag neer te zetten.

Gasten van het officiële hotel.

Voor gasten van de officiële Disney hotels is parkeren inbegrepen bij de prijs. Haal een Easy Pass bij de receptie van je hotel om hier gebruik van te kunnen maken. Voor gasten van de partnerhotels is parkeren op de Disney Car Park alleen gratis wanneer je je verblijf rechtstreeks bij Disney hebt geboekt. Wie zijn verblijf via een andere aanbieder heeft geboekt, betaalt het standaardtarief van €25,-.

Je kunt je auto wel gratis kwijt bij het hotel, waarvandaan je de pendelbus naar het park kunt nemen.

Besparen.

Om geld te besparen kun je daarnaast op zoek gaan naar een alternatieve parkeerplek. Zo is er bij Disney Village een parkeergarage waar je €24,- betaalt voor 24 uur parkeren. Dat is goedkoper parkeren op een gunstigere plek, want deze parkeergarage bevindt zich dichterbij de ingang van de parken. Je kunt ook voordeliger parkeren in de parkeergarage bij station Marne-la-Vallée/Chessy of zelfs helemaal gratis bij winkelcentrum Serris. Hiervandaan is het slechts 15 minuten met de RER naar Disneyland.

Tips en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties