Disneyland Parijs tickets
Disneyland Parijs tickets

Disneyland Parijs tickets

Het is verstandig om je tickets voor Disneyland Parijs alvast voor vertrek online te bestellen. Zo kun je profiteren van de voordelige online tarieven en speciale aanbiedingen en hoef je straks bij de ingang van het park niet in de rij voor de kassa aan te sluiten. Na betaling ontvang je de tickets namelijk direct per e-mail en kun je deze thuis uitprinten of tijdens je bezoek bij de entree laten scannen vanaf je smartphone. Lees hieronder meer over de toegangskaarten bij het pretpark.

Toegangstickets voor Disneyland:

Tickets Disneyland Parijs
Bron: https://www.booktickets.disneylandparis.com/tnsa64/live/shop/5/MAINNLCD/pluto/index.php?vld=1&affid=SECUTIX&tduid=32454335543R

Op de officiële website van Disneyland Parijs heb je de keuze uit verschillende type tickets in diverse prijscategorieën. Voor een kort bezoek zijn er 1-daagse entreetickets te koop die je toegang geven tot één of beide parken. Afhankelijk van de dag waarop je naar Disney wil, koop je een MINI, MAGIC of SUPER MAGIC ticket. MINI en MAGIC tickets zijn voordelige entreekaartjes die enkel geldig zijn op geselecteerde dagen binnen een bepaalde periode.

Op de kalender op de website staat precies aangegeven welke dagen dat zijn. Deze goedkope tickets zijn enkel online te bestellen. Om het park in het hoogseizoen of bijvoorbeeld tijdens de kerstvakantie te bezoeken, heb je een duurder SUPER MAGIC ticket nodig. Online toegangskaarten zijn altijd geldig vanaf de dag na aankoop.

Langer dan een dag in Disneyland

Je kunt natuurlijk ook langer dan één dag in Disney blijven. Hiervoor zijn speciale tickets te bestellen die je 2, 3 of 4 dagen toegang geven tot beide parken. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal dagen dat je verblijft. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar binnen en voor kinderen tot en met 11 jaar geldt er een speciaal kindertarief.

Je hebt op de website van Disney ook de mogelijkheid om een Super of Ultimate FASTPASS te bestellen waarmee je snel toegang krijgt tot bepaalde populaire attracties en om een plek in de shuttlebus tussen Disneyland Parijs en het centrum van Parijs te reserveren.

Heb je een vraag, wil je een correctie doorvoeren of informatie delen over dit onderwerp? Laat dan hieronder een bericht achter.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties