wo. dec 11th, 2019

DoeZoo insectenwereld tickets

In het Groningse Leens (half uurtje rijden vanaf de stad Groningen) ligt een wel heel bijzondere dierentuin. In deze dierentuin vind je namelijk geen giraffen, olifanten en leeuwen. Bij DoeZoo begeef je je namelijk in een echte insectenwereld! Naast vele soorten insecten is er in dit park ook vooral heel veel te doen en te beleven. Want als je doet, ontdek je eigenlijk wel het meest. Lees hieronder meer over de dieren en de tickets voor de insectenwereld DoeZoo.

Welke dieren zijn er in DoeZoo?

Tickets DoeZoo insektenwereld
Bron: http://doezoo.nl/

Een aantal dieren die te vinden zijn in DoeZoo zijn:

  • De slang. Je mag hem aanraken en om jouw nek leggen. De slang is een boa, geen kleintje dus. Door hem aan te raken ontdek je hoe een slang eigenlijk voelt en beweegt. Ook leer je meer over zijn gedrag in de natuur.
  • De neusbeer. Deze bijzondere beer kan je niet aanraken maar wel bewonderen. Met zijn lange neus is het een apart dier. Observeer de neusbeer en ontdek meer over hem!
  • De bidsprinkhaan. Hoewel dit diertje redelijk klein is, is hij niet zo vriendelijk voor zijn soortgenoten. Bidsprinkhanen eten namelijk hun familieleden op. In DoeZoe insectenwereld leven ze dan ook apart van elkaar, anders blijven er wel heel weinig over.
  • De vogelspin. In DoeZoe heeft de vogelspin zelfs aan naam gekregen. Je kan Hector voorzichtig aanraken. Zou een vogelspin nou glad zijn of juist harig. Ontdek het zelf!

Tickets voor DoeZoo.

Tickets voor DoeZoo insectenwereld zijn bij het park zelf verkrijgbaar. Je betaalt voor een ticket voor kinderen vanaf 3 jaar (en volwassenen) 7 euro. Neem je een kind mee, jonger dan 3 jaar, dan mag dit kind gratis mee naar binnen. Tijdens de schoolvakanties kan je een rondleiding volgen, een theatervoorstelling bijwonen en andere activiteiten voor kinderen doen. De rondleiding wordt tussen 11:00 uur en 14:00 uur gegeven. Buiten de schoolvakanties om vinden de rondleidingen op woensdag, zaterdag en zondag plaats. Op maandag is het park altijd gesloten. Houd hier dus rekening mee!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder doorgegeven worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *