wo. nov 13th, 2019

DoeZoo instektenwereld drukte

Drukte in DoeZoo insectenwereld

Doezoo Insektenwereld is een bijzondere en unieke dierentuin. Zoals de naam van het park al doet vermoeden, richt men zich voornamelijk om insecten, al zijn er ook andere dieren te zien in dit park. Ontdek in DoeZoo hoe bijzonder de natuur is, juist door de dieren die je normaal gesproken niet eens opmerkt. Een leuke beleving voor jong en oud in de provincie Groningen. DoeZoo is een geliefd uitje in deze regio waardoor het soms behoorlijk druk kan zijn in het park. Lees hieronder meer over de DoeZoo insektenwereld drukte.

Wanneer kan het druk zijn in de dierentuin?

DoeZoo insectenwereld drukte
Bron: http://doezoo.nl/

Vakanties
Het eerste advies om de drukte zoveel mogelijk te vermijden is eigenlijk heel eenvoudig: zorg er simpelweg voor dat je niet in de vakantie naar DoeZoo gaat. Tijdens schoolvakanties kiezen veel ouders er voor om ook vrij te nemen en leuke dingen te gaan doen met de kinderen. Als je niet van drukte houdt, moet je dus zeker niet in schoolvakanties naar dit bijzondere park gaan. Hetzelfde geldt min of meer voor zaterdag. Ook dan is het vaak druk. Aangezien het park sinds kort ook op zondag open is, is dat wellicht een dag om juist wél te gaan.

Nog meer tips!
Wil je echt graag DoeZoob bezoeken, maar het liefst op een rustig moment. Met deze tips moet dat lukken:

  • Kies een dag uit waarop het slecht weer is, het liefste regen of sneeuw. Dan zijn er weinig mensen terwijl er in DoeZoo meer dan genoeg te beleven is. Ruim 900 vierkante meter van het park is namelijk overdekt.
  • Ga direct zodra het park open is. Om tien uur in de morgen zijn er nog niet zoveel bezoekers en kun je zonder drukte het park verkennen. Het is daarnaast overig verstandig om te kiezen voor een doordeweekse dag.
  • Vermijd feestdagen zoals Tweede Kerstdag. Het park is dan wel geopend, maar meestal is het juist dan erg druk omdat veel mensen iets leuks willen gaan doen met het hele gezin.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Bekijk hier meer informatie over de dierentuinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *