Drukte in Dolfinarium
Drukte in Dolfinarium

Dolfinarium drukte

Wie aan Harderwijk denkt, denkt aan Dolfinarum. Dit park is gigantisch populair en trekt dan ook dagelijks bezoekers uit binnen- en buitenland. Ze willen de bijzondere dieren met eigen ogen zien of wonen graag één van de vele shows in Dolfinarium bij. Het gevolg is echter wel dat het soms behoorlijk druk kan zijn. Die Dolfinarium drukte is lang niet voor iedereen even leuk. Sommige mensen blijven er zelfs voor weg en komen het liefst een keer wanneer het niet zo druk is in het park. Wanneer is het juist zo druk in Dolfinarium en wanneer niet? Hieronder vertellen we je er alles over.

Drukte in Dolfinarium?

Dolfinarium drukte
Bron: https://www.dolfinarium.nl/plan-je-bezoek/faq/

Ontwijk zomervakantie en zaterdagen!
Hét piekmoment qua drukte is zonder twijfel de zomervakantie. In die periode komen er veel gezinnen met kinderen naar Dolfinarium omdat ze een dagje uit willen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog eens veel toeristen die in hun vakantie het park willen bezoeken.

Het is in de zomer zelfs zo druk dat er soms in een week tijd net zoveel bezoekers komen als in andere perioden in drie weken! De zaterdagen zijn overigens ook erg druk en dat eigenlijk vrijwel het gehele jaar.

Handige tips!

Natuurlijk is dat niet het enige dat te zeggen valt over de drukte in Dolfinarium en wanneer je het beste kunt gaan als je deze drukte wilt ontwijken. Er zijn nog een aantal handige tips die je kunt volgen om te voorkomen dat je met deze drukte te maken krijgt. Wij hebben een aantal van die tips voor je verzameld:

  • Kies voor de maanden april, mei, september of oktober en geef daarbij de voorkeur aan een doordeweekse dag
  • Ben je echt gebonden aan schoolvakanties? Dan kun je zonder twijfel het beste kiezen voor de voorjaarsvakantie.
  • Het weer heeft bij Dolfinarium minder invloed dan bij andere parken, aangezien er ook behoorlijk wat indoor is.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit met anderen op social media, zo kunnen we het artikel nog beter maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties