Dolfinarium korting
Dolfinarium korting

Dolfinarium korting

Het Dolfinarium, het leukste dagje uit voor jong en oud. Dolfinarium is als enige zeezoogdierenpark in Nederland een unieke belevenis. In dit park kan jong en oud genieten van een onvergetelijk dagje uit. Lees hieronder verder over wat er allemaal te belevenis is in Dolfinarium en kom je meer te weten over de kortingen.

Kortingen en meer bij Dolfinarium.

Wat is er te beleven?
Op het Dolfinarium kun je je niet vervelen, want er zijn zoveel dingen om te ontdekken! Zo kan je bijvoorbeeld alle shows en presentaties bekijken. Niet alleen kan je tijdens deze momenten de dieren goed bekijken, maar je leert ook nog eens heel veel. Wil jij bijvoorbeeld weten hoe de dolfijnentrainers de dolfijnen nieuwe dingen aanleren? Dan moet je zeker de presentatie bijwonen die in de dolfijnendelta wordt gehouden.

Daarnaast zijn er nog veel andere dieren die op het dolfinarium wonen, zoals:

  • de walrussen
  • de Steller zeeleeuwen
  • de Californische zeeleeuwen
  • de bruinvissen
  • de grijze zeehonden
  • de gewone zeehonden
  • de roggen, haaien en andere vissen

De hoofdattractie van het Dolfinarium is de dolfijnenshow die in het ‘Dolfijn Domijn’ gehouden wordt, maar ook de zeeleeuwen en de walrussen zullen je versteld doen staan. De manier waarop humor en educatie wordt gecombineerd zorgt voor een bijzondere ervaring, waarbij je een kijkje kan nemen in het leven van de dieren en hun verzorgers.

Alle prestaties en shows staan of vallen namelijk met de samenwerking tussen mens en dier. Natuurlijk kan je tussen de shows door ook de dieren bezoeken.

Programma’s

Dolfinarium biedt ook extra’s aan voor bezoekers die net wat meer uit hun dagje uit willen halen. Zo kan je bijvoorbeeld met een zeeleeuw of met een dolfijn op de foto. Ook worden er dagelijks programma’s aangeboden waarbij een paar bezoekers in het water mogen bij de dolfijnen. Dit programma wordt echter niet altijd op het park verkocht, dus van te voren een reservering maken is raadzaam.

Er zijn veel kortingsacties te vinden voor het Dolfinarium. wat ervoor zorgt dat een dagje uit nog aantrekkelijker wordt.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder geplaatst worden. Als je dit artikel nuttig vond, deel dit dan op social media. Zo kunnen wij het nog informatiever en leuker maken om te lezen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties