Openingstijden Dolfinarium
Openingstijden Dolfinarium

Dolfinarium openingstijden

Openingstijden wisselen bij Dolfinarium. Het grootste zeezoogdierenpark van Europa ligt in Nederland. Dit is het prachtige en sfeervolle Dolfinarium in Harderwijk. Jaarlijks komen honderdduizenden bezoekers in dit park en genieten zij van de dieren en de shows. Omdat het Dolfinarium ook veel voorstellingen in de buitenlucht heeft, zijn de openingstijden het gehele jaar door wisselend. Voordat je besluit om een dagje naar dit prachtige park te gaan, is het verstandig om onderstaande informatie door te lezen. Lees hieronder verder over de openingstijden.

Wanneer is Dolfinarium geopend?

Dolfinarium openingstijden
Bron: https://www.dolfinarium.nl/plan-je-bezoek/openingstijden/

Mogelijkheden om het park te bezoeken
Het Dolfinarium heeft een heel duidelijk overzicht met wanneer en hoe lang bezoekers welkom zijn op het park. De informatie is opgesplitst in drie verschillende categorieën.

Op deze manier kom je als bezoeker van het zeezoogdierenpark nooit voor verrassingen te staan. De categorieën zijn als volgt:

  • Reguliere openingstijden
  • Weekenden
  • Winteropening

Reguliere openingstijden

Vanaf half februari tot en met eind oktober is het park alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Let op: er is een uitzondering. Kijk hiervoor bij het kopje ‘Weekenden’. In de zomermaanden juli en augustus kunnen gasten iets langer verblijven op het park. Deze sluit dan een uur later haar deuren; namelijk om 18.00 uur.

Weekenden

Omdat het in weekenden aardig druk kan zijn in parken, kiezen sommige mensen er bewust voor om doordeweeks een dagje uit te gaan. Let er dan goed op dat het Dolfinarium in de maand maart alleen in de weekenden open is. Overdag is het park dan gesloten en kun je er dus niet terecht.

Winteropening

Vanaf eind oktober gaat het park dicht. Dit loopt door tot half februari. Gelukkig opent het Dolfinarium wél in de kerstvakantie haar deuren. En dan is een bezoekje extra leuk. Het park is heel sfeervol door prachtige kerstbomen en mooie verlichting. Naast de voorstellingen kun je ook genieten van het indoor winterspeelparadijs.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig, deel dit dan op social media.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties