Parkeren bij Dolfinarium

Dolfinarium parkeren

Het Dolfinarium is gelegen in Harderwijk. Dit is een vrij drukke stad en daarom kan parkeren soms lastig of erg prijzig zijn. Gelukkig zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om op een goede en niet al te dure manier de auto ergens neer te zetten. Hieronder lees je meer over het parkeren bij Dolfinarium.

Waar te parkeren bij Dolfinarium?

Dolfinarium parkeren
Bron: https://www.dolfinarium.nl/contact/adres-route/
 • Verkeersborden volgen

Als je kinderen meeneemt naar het Dolfinarium zien ze vaak al snel de borden met Dolfinarium langs de weg staan. Heeft dat ook bij jullie opgewonden kreten als gevolg? Volg deze borden en de weg wijst zich vanzelf. Het is belangrijk om ook goed op de borden te letten die naar de parkeerplaats wijzen.


(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=O2jQ3FVBQB0)

Verschillende mogelijkheden parkeren Dolfinarium

 • Gemeentelijke parkeerterreinen
  Dichtbij het Dolfinarium zijn een aantal gemeentelijke parkeerterreinen. Je ziet op de borden langs de weg waar deze te vinden zijn. Al voordat je de stad inrijdt, kun je deze borden zien. Op dit soort parkeerterreinen betaal je vooraf.
 • Parkeren bij de boulevard
  Het dolfinarium ligt vlakbij de boulevard, dus ook daar kun je de auto parkeren. Let wel op dat de maximale parkeertijd hier 3 uur is.
 • Mindervaliden
  Direct voor de hoofdingang van het pretpark zijn een aantal parkeerplaatsen voor mensen die minder goed ter been zijn. Deze parkeerplaatsen bereik je door de brug naar het Dolfinarium-eiland over te steken. Rijd daarna in de richting van Strekdam. Dan ga je links over de busbaan, richting de hoofdingang. Het is wel noodzakelijk om te beschikken over een gehandicaptenparkeerkaart. Heb je die niet, dan kun je afgezet worden bij de ingang van het Dolfinarium. De auto moet daarna gewoon op een andere parkeerplaats gezet worden.
 • Kosten dagkaart
  Een dagkaart parkeren bij het Dolfinarium kost € 8,50. Deze kaarten kunnen niet bij het park zelf worden gekocht, maar bij de parkeerautomaten op het parkeerterrein. Je kunt hier gepast met muntgeld betalen of eventueel met de pinpas. Er zijn ook een aantal apps die je kunt gebruiken om het parkeergeld te betalen.

Reis plannen met het OV: https://9292.nl/?naar=harderwijk_strandboulevard-oost.

Dolfinarium op de kaart (Harderwijk)

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig, informatief en/of leuk om te lezen? Deel dit dan op social media. Zo kunnen wij het artikel nog beter maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties