Pretpark Drouwenerzand

Drouwenerzand

Een voordelig dagje weg naar Drouwenerzand? Dankzij het all-in principe is attractiepark Drouwenerzand een voordelig uitje. Je betaalt de entreeprijs en dat is dan direct alles. Geen bijkomende kosten voor eten en drinken. Voor vrijwel alle leeftijden vind je op dit park wel een geschikte attractie. Je kunt het net zo spannend maken als je zelf wilt.

Bekijk hier alle informatie >>


(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=ZvwSTsejwsA)

De attracties op pretpark Drouwenerzand:

Drouwenerzand
Bron: https://www.drouwenerzand.nl/

Welke attracties kun je zoal kiezen in dit park?

 • Happy Sailer
  Leuk en spannend voor de jongste gasten. Stap gezellig samen met papa, mama, opa of oma in het bootje. Pas je op voor de hoge golven!
 • Para Jump
  Voor een adrenalinestoot moet je bij deze attractie zijn. Neem een zit en laat het gewoon over je heen komen. Over de kop, linksom, rechtsom of even helemaal niks. Juist dat maakt het spannend. Je moet maar afwachten wat er nu weer komt.
 • Apekooi
  Helemaal geschikt voor kleine aapjes. In deze indoor speeltuin kunnen ze klauteren, klimmen, springen, rennen en glijden. Alleen bedoeld voor kinderen van 4-7 jaar.

Het Waterplein

The place to be als je Drouwenerzand bezoekt op een warme zomerdag. Neem zeker handdoeken mee en badkleding is ook handig. Om en om komen er waterstralen uit de grond. De uitdaging is om droog naar de overkant te komen. Al is het op een hete dag het leukste om zoveel mogelijk waterstralen te raken.

 • Twister
  Ga lekker zitten, je kunt met zijn tweetjes naast elkaar. Deze attractie is leuk voor de hele familie. Wist je dat dit de eerste attractie van Drouwenerzand was? Je moet niet te bang uitgevallen zijn, want direct na de start ga je heel langzaam omhoog. Niet recht, maar scheef. Daarna zwaai je van hoog naar laag en van laag naar hoog.
 • Spinning Coaster
  Een achtbaan voor de hele familie. Niet te spannend, maar zeker ook niet te soft. Ben je aan het einde van de rit, dan ga je vast en zeker weer in de rij staan voor een tweede keer.

Het pretpark op de kaart:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties