wo. okt 16th, 2019

Duinen Zathe drukte

Wanneer je in Nederland een dagje uit wilt, heb je ontzettend veel keuze. Er zijn bijvoorbeeld heel veel verschillende attractieparken. Duinen Zathe is één van deze parken. Dit uitgebreide attractiepark in Appelscha is een aanrader om hmet het hele gezin naar toe te gaan. Er zijn namelijk attracties voor kinderen van alle leeftijden. Het wordt dus sowieso genieten! Maar dat vinden natuurlijk meer mensen, waardoor het soms best druk kan zijn in het park. Niet iedereen vindt dat even prettig. Daarom zetten we hieronder op een rijtje wanneer het in Duinen Zathe echt druk is, zodat je deze dagen wellicht kunt ontwijken als je het park wilt bezoeken.

Wanneer is het druk in Duinen Zathe?

Duinen Zathe drukte
Bron: https://duinenzathe.nl/attractiepark/openingstijden/

Soms is drukte simpelweg niet te ontlopen. Helemaal wanneer je naar zo’n populair attractiepark als Duinen Zathe wil. Toch zijn er ook hier dagen waarop het een stuk drukker is dan normaal gesproken. Je kunt bijvoorbeeld veel beter op een doordeweekse dag gaan dan in het weekeinde. Ook is het verstandig om de schoolvakanties zoveel mogelijk te ontlopen omdat het dan gegarandeerd druk is in het park. Hetzelfde geldt natuurlijk voor feestdagen. Dan zijn veel mensen immers vrij en willen ze er graag met de familie op uit. Het weer heeft tot slot ook flinke invloed op de drukte. Bij goed weer is het een stuk drukker dan bij minder goed weer.

Welke attracties zijn het drukste?

Overigens zul je in een park als deze altijd zien dat bepaalde attracties veel drukker bezocht worden dan anderen. Het is wellicht goed om dit vooraf te weten zodat je de drukste attracties op een slim moment kunt bezoeken zoals vlak nadat het park open gaat of tijdens etenstijd. De drukst bezochte attracties van het park zijn:

  • The Londen City Coaster
  • Hari Kiri
  • Super Nova
  • Flying heli

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vind jij dit artikel leuk en/of nuttig? Deel dit dan met anderen op social media. Op deze manier kunnen wij het artikel nog beter en leuker maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *