Tickets Duinen Zathe

Duinen Zathe tickets

Kaartjes voor Duinen Zathe koop je eenvoudig en voordelig online via de officiële website van het attractiepark. Door online te bestellen krijg je korting op je kaartjes en bespaar je tijd bij de ingang van het park. Het wordt aangeraden om de tickets te printen, maar de barcode kan ook vanaf je telefoon worden gescand.

De prijzen van de Duinen Zathe tickets.

Duinen Zathe tickets
Bron: https://duinenzathe.nl/online-tickets/

Uniek bij Duinen Zathe is dat de entreeprijzen all-inclusive zijn. Je krijgt met een kaartje niet alleen toegang tot het park, maar mag ook genieten van drankjes (koffie, thee, limonades), broodjes, soepen, friet, snacks, fruit en ijsjes.

  • 1-2 jaar: €5,-
  • Vanaf 3 jaar: €14,50

Aan de kassa betaal je €15,50 voor een ticket. Rolstoelgebruikers kunnen aan de kassa een kaartje kopen voor €11,-.

Groepen

Kom je gezellig met de hele familie of een vriendengroep naar Duinen Zathe? Dan kun je gebruikmaken van het speciale groepstarief. Voor groepen van minstens 20 personen kost een kaartje slechts €14,-. Uiteraard is ook dit een all-inclusive ticket. Groepstickets zijn niet online te koop, wel heb je de mogelijkheid om telefonisch te reserveren.

Kinderfeestje
Duinen Zathe is een ideale locatie om je kinderfeestje te vieren. Voor €13,- per kind of begeleider beleef je een dag vol speelplezier. En de jarige feest gratis mee! Bij aankomst ligt er voor iedereen een leuke verrassing klaar om het feestje goed mee van start te gaan. Ook bij het kinderfeestje zijn eten en drinken bij de prijs inbegrepen, zodat jullie in het restaurant kunnen genieten van onder andere lekkere frietjes, snacks, broodjes, fruit, ijs en limonade.

Schoolreisje

Op schoolreis naar Duinen Zathe? Dat kan al voor €8,50 per persoon (leerlingen en begeleiders). Voor €2,50 extra krijg je daar een lekker smikkelmenu bij, inclusief frietjes met mayo, een ijsje en limonade voor de hele dag. Voor de juffen en meesters is er natuurlijk ook koffie en thee. Bussen en auto’s kunnen gratis worden geparkeerd bij Duinen Zathe.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder gedeeld worden. Vond je dit artikel nuttig en/of leuk om te lezen? Deel dit dan met anderen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *