do. nov 14th, 2019

Duinen Zathe

Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe is een pretpark waar alles bij de prijs is inbegrepen. Je betaalt de toegangsprijs en kunt hiervoor ook de hele dag onbeperkt eten en drinken.

Het attractiepark Duinen Zathe.

Attractiepark Duinen Zathe
Bron: https://duinenzathe.nl/pretpark/attracties/
  • Ontstaan van het park

Al in 1958 ontstond in Appelscha het eerste begin van Duinen Zathe. Je kon hier toen koffie, thee en wat lekkers kopen. Voor de kinderen waren er een aantal houten speeltoestellen. Gaandeweg was er sprake van uitbreiding en modernisering. De speeltuin werd steeds minder belangrijk en de focus kwam op grotere attracties te liggen. Tegenwoordig is Duinen Zathe een groot en modern attractiepark en biedt het veel vertier voor jong en oud.

Attracties Duinen Zathe

Een aantal attracties van dit pretpark zijn:

  • Flying Swing
    Met zijn tweetjes stap je in de gondel, de beugel gaat omlaag en daar gaan jullie. Heerlijk zweven op een hoogte van 12 meter. Boven je hoofd straalt een prachtige vlinder. Het ritje duurt ongeveer 3 minuten.
  • Super Nova
    Ga lekker zitten op de grote bank. Je bevindt je dan tussen twee grote, los van elkaar bewegende armen. Straks ervaar je wat surfers meemaken op metershoge golven. Je waant je op een wilde zee. Hoe hoog de golven kunnen worden? Zeker wel zo’n 12 meter. De rit in de Super Nova duurt 3 minuten.
  • Verkeerscircuit
    Stap in, handen aan het stuur en rijden maar. Let je wel op de verkeersregels? Het is net als in het echt. Je draait, je parkeert, je voegt in, je rijdt over de rotonde, je verleent voorrang en bij problemen rijd je de auto naar de garage. Let wel op, want als je de regels overtreedt, word je gerust aangesproken door een van de politieagenten. Het maakt niet uit hoe lang je bent, want de stoeltjes kunnen eenvoudig versteld worden. Je mag ongeveer 12 minuten scheuren over onze snelweg. Ga jij je rijbewijs halen? Of riskeer je een boete?

Meer informatie over attracties vind je hier.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel leuk en/of nuttig om te lezen? Deel dit dan op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *